Bli en av oss

K3 Nordic är en nordisk återförsäljare av it-tjänster, programvarulicenser, support- och molntjänster. Våra kunder är små och medelstora företag. K3 Nordic har partnerstatus hos Microsoft, Adobe, HP, Fujitsu, Dell och Cisco.

Vi som jobbar på K3 Nordic arbetar som it-säljare och rådgivare till företagare i Norden inom licenshantering och supportavtal för hårdvara.  Vi hjälper våra kunder dagligen med att få den bästa hanteringen av licenser och supportavtal för sin it-miljö. K3 Nordic månar mycket om att våra anställda ska trivas och utvecklas i sin jobbroll och som människa. När det går bra för oss har vi roligt, när det går sämre kavlar alla upp ärmarna och jobbar!

Som anställd får du…
Trevliga arbetskamrater, Örebros finaste kontor?! flextid, friskvårdsbidrag och företaget bjuder alla som tränar på 30 min träningstid varje dag. Vi jobbar med beteendeutveckling med hjälp av DiSC och coachning av anställda för att utveckla sig i sin roll.

Värderingar 
Vi utgår alltid från våra värderingar och hörnstenar i arbetet. Våra värderingar är Respekt, Utveckling, Samhörighet och Ansvar. Här kan du läsa om hur det är att arbeta hos oss»