Bli en av oss

K3 Nordic är en nordisk återförsäljare av it-tjänster, programvarulicenser, support- och molntjänster. Våra kunder är små och medelstora företag. K3 Nordic har partnerstatus hos Microsoft, Adobe, HP, Fujitsu, Dell och Cisco.

Jobba på K3 Nordic

Vi som jobbar på K3 Nordic arbetar som it-säljare och rådgivare till företagare i Norden inom licenshantering och supportavtal för hårdvara.  Vi hjälper våra kunder dagligen med att få den bästa hanteringen av licenser och supportavtal för sin it-miljö. K3 Nordic månar mycket om att våra anställda ska trivas och utvecklas i sin jobbroll och som människa. När det går bra för oss har vi roligt, när det behövs kavlar alla upp ärmarna och jobbar!

Som anställd får du…

Trevliga arbetskamrater, Örebros finaste kontor (?!) i ett alldeles eget hus på Hagagatan, flextid, friskvårdsbidrag och företaget bjuder alla som tränar på 30 min träningstid varje dag. Vi jobbar med beteendeutveckling med hjälp av DiSC och coachning av anställda för att utveckla sig i sin roll.

Värderingar

På K3 Nordic arbetar vi mycket med värdeord, både internt och externt.

Vi ska visa respekt för varje individ och dess unika profil internt och externt. Respekt ska visas tydligt och ödmjukt mot våra partners och mot varandra inom företaget. Ansvar är något alla tar och förväntas ta, för vår egen och andras utveckling. Vi har ansvar att följa uppsatta regler och rutiner – och att värna om vår arbetsplats. Varje person har ansvar för sin attityd, sitt beteende och hur det påverkar oss själva och vår arbetsgrupp. Vi strävar ständigt efter utveckling genom att varje dag, varje vecka, varje månad göra vårt arbete lite bättre. Vi utvecklar oss själva, vår karriär, vår kunskap och har hela tiden fokus på utveckling av kundrelationen, kundstocken och våra partners. Samhörighet är något vi skapar tillsammans genom gemenskap och trygghet.

Vi utgår alltid från våra värderingar och hörnstenar i arbetet. Här kan du läsa om hur det är att arbeta hos oss»

Kort fakta om K3 Nordic

Ca 20 medarbetare, ca 3400 företagskunder och partnerstatus hos Microsoft, HP, Fujitsu, Adobe, Cisco, Dell, Autodesk, Symantec, IBM och VMWare.

Omsättning 2016: drygt 90 MSEK
Företaget har sitt säte i Örebro, Sverige.

Läs mer om K3 Nordic här»