Jobba hemifrån

Smarta verktyg

och bra tips för

distansarbete

Kontakta ossMer i kunskapsbanken

Jobba hemifrån

Att jobba hemifrån eller på distans från annan plats blir mer och mer vanligt. Många har jobb där datorn används som främsta arbetsverktyg. Det innebär att det egentligen inte krävs något mer än en bra uppkoppling på platsen man valt för dagen. Vi på K3 Nordic har valet att jobba hemifrån om vi vill. Vi ses gärna på kontoret så ofta som möjligt men ibland passar det helt enkelt bättre att stanna hemma.

Vi ser till att du och dina kollegor har de verktyg ni behöver

Det är väldigt viktigt att kunna ha kontakt med dina kollegor och externa kontakter även när du jobbar på distans. Här hittar du ett helt gäng med bra tips för förbättrad kommunikation och en förenklad vardag för dig och dina kollegor.

Hör av dig till oss redan idag på 019-36 80 200 eller info@k3nordic.com, vi hjälper dig med allt ifrån licensinköp, rådgivning till uppsättning, implementation och utbildning.

Tips för dig som jobbar hemifrån

Vår egen affärs- och marknadschef ger dig tips för att få en så effektiv arbetssituation som möjligt när du jobbar hemifrån. Du får även tips på riktigt bra verktyg för planering, säkerhet och kommunikation. 

Fyll i din e-post för att ladda ner white paper – Tips för dig som jobbar hemifrån.

Att mötas utan att mötas

Det är väldigt viktigt att kunna ha kontakt med dina kollegor och externa kontakter även när du jobbar på distans För detta finns det riktigt bra digitala verktyg, här tipsar vi om de program vi främst använder oss av på K3 Nordic.

Fyll i din e-post för att ladda ner white paper – Att mötas utan att mötas.

Kom igång med Microsoft Teams

Här får du en genomgång av de grundläggande funktionerna i Microsoft Teams. En go-to-guide för dig som behöver hjälp att komma igång.

Fyll i din e-post för att ladda ner white paper – Kom igång med Microsoft Teams.

Snabbguide - Microsoft Teams

Är du ny i Microsoft Teams? Här hittar du snabba tips på grundläggande funktioner i Teams. 

Fyll i din e-post för att ladda ner white paper – Snabbguide – Microsoft Teams.

K3s favoritnyheter i Microsoft Teams 2020

I samband med att så många har börjat jobba hemifrån har Microsoft jobbat stenhårt med uppdateringar och nyheter i Teams. Vi på K3 Nordic har sammanställt de nyheter vi gillar bäst av de som kommit till Microsoft Teams under 2020. 

Fyll i din e-post för att ladda ner white paper – K3s favoritnyheter i Microsoft Teams 2020.

Zoom

Zoom hjälper dig att interagera med medarbetare eller arbetsgivare när personliga möten inte är möjliga. Detta gör att kommunikationen blir mycket mänskligare genom att vi faktiskt kan träffas face to face trots att vi arbetar på distans.

Fyll i din e-post för att ladda ner white paper – Zoom.