Jobba hemifrån

Smarta verktyg och bra tips för distansarbete

Jobba hemifrån

Att jobba hemifrån eller på distans från annan plats blir mer och mer vanligt. Många har jobb där datorn används som främsta arbetsverktyg. Det innebär att det egentligen inte krävs något mer än en bra uppkoppling på platsen man valt för dagen. Vi på K3 Nordic har valet att jobba hemifrån om vi vill. Vi ses gärna på kontoret så ofta som möjligt men ibland passar det helt enkelt bättre att stanna hemma.

Vi ser till att du och dina kollegor har de verktyg ni behöver

Det är väldigt viktigt att kunna ha kontakt med dina kollegor och externa kontakter även när du jobbar på distans. Här hittar du ett helt gäng med bra tips för förbättrad kommunikation och en förenklad vardag för dig och dina kollegor.

Hör av dig till oss redan idag på 019-36 80 200 eller info@k3nordic.com, vi hjälper dig med allt ifrån licensinköp, rådgivning till uppsättning, implementation och utbildning.

Snabbguide - Microsoft Teams

Är du ny i Microsoft Teams? Här hittar du snabba tips på grundläggande funktioner i Teams.

Fyll i din e-post för att ladda ner white paper – Snabbguide – Microsoft Teams.

Kom igång med Microsoft Teams

Tips och trix för att enkelt komma igång med Microsoft Teams.

Fyll i din e-post för att ladda ner white paper – Kom igång med Teams.

Zoom

Zoom hjälper dig att interagera med medarbetare eller arbetsgivare när personliga möten inte är möjliga. Detta gör att kommunikationen blir mycket mänskligare genom att vi faktiskt kan träffas face to face trots att vi arbetar på distans.

Fyll i din e-post för att ladda ner white paper – Zoom.

~

Multifaktorautentisering (MFA)

Skydda din data med säkerhet i flera lager. I dag är vi många som jobbar hemifrån eller på distans från annat håll. Det innebär att organisationens data förflyttar sig med användaren, vilket i sin tur ställer högra krav på datasäkerheten. Med MFA kan du se till att säkerheten följer med användaren hem

Fyll i din e-post för att ladda ner white paper – MFA