Lucka 13 – Kostnadsfritt växelpaket, värde 21 600 kr

Telavox ger er telefoni, växeltjänst, chatt, möten och kontaktcenter, i en enda enkel plattform.

Just nu och ända fram till julafton erbjuder vi kostnadsfritt växelpaket i 36 månader (Telavox – Business och Enterprise) till ett värde av 21 600kr!

I Telavox lösning slipper ni onödiga kostnader och kan skala upp och ner som ni vill, helt friktionsfritt. Maxa arbetsdagen med telefoni, chatt och video för enkelt och effektivt samarbete. Med en och samma app sköter ni både kundkommunikation och internt samarbete.

Höj produktiviteten med en plattform för all kommunikation, integrera med era övriga affärssystem i en samlad hub. Enkla och effektiva processer ger högre produktivitet och nöjdare kunder. Med Telavox slipper ni krånglet och kan fokusera på att utveckla verksamheten.

Samarbeta smartare med telefoni och växel i Microsoft Teams

Förbättra er kommunikation såväl intern mellan kollegor som extern med kunder. Hur då? Integrera er telefonilösning med er samarbetsplattform! Då får ni tillgång till alla essentiella verktyg på en plats.

Kontakta oss direkt för att ta del av erbjudandet.

I dagens lucka erbjuder vi ett kostnadsfritt växelpaket i 36 månader (Business och Enterprise). Värde 21 600 kr. Erbjudandet gäller för beställningar inkomna innan julafton 2020. 

Ring eller mejla oss och uppge kod; ”Lucka 13”.

Telefon: 019-36 80 200
E-post: info@k3nordic.com