Lucka 19 – De bästa nyheterna i Teams 2020

Lär dig mer om Microsoft Teams

Microsoft Teams är ett digitalt nav som samlar allt på en delad arbetsyta. Chatta, träffas, dela filer och samarbeta med dina kollegor. Att fysiskt befinna sig på olika platser innebär inte att vi jobbar ensamma. Teams underlättar samarbete effektivt med kommunikationsverktyg och dokumenthantering.

”Vi är glada att se att vår teknik kan hjälpa organisationer att fortsätta sitt viktiga arbete. Microsofts uppdrag är att ge individer och organisationer över hela världen möjligheten att uppnå mer. I en tid som denna, när vi måste anpassa oss till det nya normala känns det än viktigare att hjälpa till med säkra digitala verktyg. Det visar sig att strävan att ansluta sig till varandra ofta är starkare än omständigheterna som håller oss distanserade.”
– Microsoft (Remote work trend report – Meetings)

Vi på K3 Nordic har sammanställt de nyheter vi gillar bäst av de som kommit till Microsoft Teams under 2020. De flesta nyheter har implementerats, vissa har du kanske redan hittat och andra är på gång och kommer inom kort.

I dagens lucka kan du ladda ner en lista med K3 Nordics favoritnyheter från Microsoft Teams 2020. Fyll i din mejladress så får du dokumentet skickat till dig.Vill du ha mer tips & trix gällande Microsoft Teams? Ring eller mejla oss så hjälper vi dig vidare.

Telefon: 019-36 80 200
E-post: julkalender@k3nordic.com

Du kan också ladda ner en genomgång av de grundläggande funktionerna i Microsoft Teams och en snabbguide för att komma igång med ditt användande av Teams.

Ladda ner white paper – Kom igång med Teams
Ladda ner white paper – Snabbguide