Referenskund: Meetech AB

2016 startade vi upp Meetech. Då trodde jag att jag själv skulle kunna lyckas skapa tid och förutsättningar för företaget och själv kunna drifta vår It-miljö så som mail, domän, hemsida osv.

Ganska snabbt insåg jag att jag behöver någon att bolla idéer med. När jag skulle implementera Office 365 och hade kontakt med Microsoft fick jag alltid prata med olika personer och oftast kom jag till deras engelska kundservice där jag hade problem att utrycka mig i ” it-språk” som de skulle förstå.

Eftersom detta var första gången för mig att hantera dessa frågor fick jag Googla vem som kan hjälpa mig, jag läste igenom olika företags hemsidor och fastnade snabbt för K3-Nordic och efter ett samtal var det klart att ni tar hand om all vår it-drift när det kommer till Office 365, domäner, kopplingar mellan hemsida och mail.

Idag kan jag skicka ett mail till vår kontakt på K3, och han löser resten. Han har kontakt med vår partner som bygger vår hemsida, gör de uppdateringarna osv, så tar ni på K3 hand om det.

Vi har under första året växt ordentligt och anställt flera personer. Då har jag bara behövt skicka ett mail till vår kontakt på K3 att han behöver sätt upp ett nytt konto som ska ha tillgång till vår Info-, Service- och installationsmail.

Mitt råd är att alla företag ska göra det dom är bra på, jobbar inte företaget själva med IT-drift/miljö, se till att så snabbt det bara går att outsourca den tidsslukaren till K3-Nordic!

Lite kort om Meetech:
Meetech har bestämt sig för att gå in helhjärtat i AV-branschen, som ett modernt och färgstarkt företag som satsar på långsiktiga kundrelationer. Med över tio års branscherfarenhet anser vi oss vara en vass utmanare på marknaden.

Christian Otterberg
VD
Meetech AB
christian.otterberg@meetech.se

Behöver du också hjälp? Kontakta oss på K3 här