Referenskund: MindArk PE AB

 

MindArk PE AB har varit en nöjd kund till K3 Nordic AB under många år. Vi lånade några minuter av Mats Kling som är CTO på Mindark för att höra vad han egentligen tycker om K3 Nordic.

 1. Hur kommer det sig att du valde just K3 Nordic?
  – Vi valde K3 på rekommendation när vi hade en licensinventering och fick så grymt bra kontakt och hjälp att vi stannade kvar.
 2. Hur ser er IT-miljö ut?
  – 99% virtualiserad miljö, blandning av Windows och Linux.
 3. Kan ni/du ungefär uppskatta hur mycket med tid ni la på hantering av programvarulicenser innan K3 Nordic gick in och ”gör jobbet” jämfört med hur mycket med tid ni/du lägger nu?
  – Oj, vi la rätt mycket tid, men det är svårt att räkna på, men förutom tidsvinsten så slapp vi en sjujäkla massa frustration för Microsoft har världsrekord i att bygga webbsidor som ingen  förstår sig på och de är sjukt duktiga på att komplicera saker som borde vara enkla.  (du får ändra mina ord i er marknadsföring, men för min del får du gärna använda alla svordommar som finns i samband med microsoft).
 4. Vad är den största fördelen med ert samarbete med K3 Nordic?
  – Man har en personlig kontakt, man får snabb hjälp och allt bara fungerar helt enkelt.
 5. Skulle du kunna rekommendera K3 Nordic till andra företag och i sådana fall varför?
  – Ja, absolut. Det gör jag så fort jag har möjlighet. Anledningen är att det är smidigt att handla av er. Ni lyckas på något sätt få komplicerade licensfrågor (se punkt 3) att låta enkla.

Lite kort om MindArk:
MindArks affärsmodell är att erbjuda företag (Planet Partners) från hela världen möjlighet att bygga och hantera planeter inom Entropia Universe. Entropia Universe är MindArks 3D virtuella verklighetsmiljö.


Mats Kling
CTO
MindArk PE AB
matkli@mindark.com

Behöver du också hjälp? Kontakta oss här