Telavox

Telefoni, växeltjänst,
chatt, möten och
kontaktcenter i en
enda enkel plattform!

Läs mer om Telavox här

Samarbeta med kollegor, kommunicera med kunder, var som helst, när som helst, i alla kanaler.

Telavox ger er telefoni, växeltjänst, chatt, möten och kontaktcenter, i en enda enkel plattform – en riktigt bra lösning där ni slipper onödiga kostnader och kan skala upp och ner precis som ni vill, helt friktionsfritt.

Maxa arbetsdagen med telefoni, chatt och video för enkelt och effektivt samarbete. Med en och samma app sköter ni både kundkommunikation och internt samarbete.

Samarbeta smartare med telefoni och växel i Microsoft Teams

Förbättra er kommunikation, såväl intern mellan kollegor som extern med kunder. Hur då? Integrera er telefonilösning med er samarbetsplattform! 

Med telefoni i Microsoft Teams är det superlätt att hålla kontakten. Få tillgång till alla Telavox funktioner genom att integrera med Microsoft Teams. Hantera er växel och gör utgående samtal till hela världen i ett lättanvänt gränssnitt direkt i Teams. Du har allt på ett ställe – det är en helt sömlös upplevelse.

Hur du väljer rätt molnbaserad växel

Den här köpguiden är till för alla som använder eller är i behov av en molnbaserad växeltjänst. Syftet med guiden är att hjälpa dig komma till ett informerat och välgrundat beslut.

Fyll i namn och e-post och klicka på knappen så får du guiden skickad till dig.

Telavox + Microsoft Teams

Samarbeta smartare med telefoni och växel i Microsoft Teams. Integrera er telefonilösning med er samarbetsplattform. 

Fyll i namn och e-post och klicka på knappen så får du guiden skickad till dig.