Telavox

Telefoni, växeltjänst,
chatt, möten och
kontaktcenter i en
enda enkel plattform!

Kontakta oss

Telavox ger er telefoni, växeltjänst, chatt, möten och kontaktcenter, i en enda enkel plattform – en riktigt bra lösning där ni slipper onödiga kostnader och kan skala upp och ner precis som ni vill, helt friktionsfritt.

Maxa arbetsdagen med telefoni, chatt och video för enkelt och effektivt samarbete. Med en och samma app sköter ni både kundkommunikation och internt samarbete.

Guide – välj rätt molnbaserad växel

Den här köpguiden är till för alla som använder eller är i behov av en molnbaserad växeltjänst. Du får en rad frågor om ditt företags nuvarande situation och hur era framtida behov ser ut. Du får en bättre insikt kring vilka funktioner som är viktiga för just er.

Med rätt system på plats kan du både förbättra de interna processerna och skapa en bättre upplevelse för dina kunder. Låter som en god idé, eller hur?

Fyll i din e-post för att ladda ner guiden – välj rätt molnbaserad växel.


Kontaktcenter

En och samma app för både kund-kommunikation och internt samarbete.

Samarbete

Maxa din arbetsdag med telefoni, chatt och video för enkelt och effektivt samarbete

Telefoni och växeltjänst

Samla telefoni och växel på ett ställe. 

Service och support

Personliga advisors och certifierade partners lär känna dig och ditt företag och finns till hand när du behöver dem. 

P

Integrationer

Integrera med övriga affärssystem. Samla och synka dina befintliga system i en hub. 

Samarbeta smartare med telefoni och växel i Microsoft Teams

Förbättra er kommunikation såväl intern mellan kollegor som extern med kunder. Hur då? Integrera er telefonilösning med er samarbetsplattform! Då får ni tillgång till alla essentiella verktyg på en plats.

Med telefoni i Microsoft Teams är det superlätt att hålla kontakten – även över landsgränser! Du kan ringa, chatta och koppla samtal mellan kollegor helt gratis samt kommunicera med alla andra för överkomliga priser.

Få tillgång till alla Telavox funktioner genom att integrera med Microsoft Teams. Hantera er växel och gör utgående samtal till hela världen i ett lättanvänt gränssnitt direkt i Teams. Du har allt på ett ställe – det är en helt sömlös upplevelse.

När telefonilösningen är kopplad till ert system kan medarbetarna öppna Telavox-appen och enkelt logga in med sina Microsoft-konton. På så sätt synkas kalendrar och kontakter automatiskt med Microsoft Teams.

Bli notifierad om inkommande samtal i Teams

Använd Teams för att styra, överföra och ta samtal till ditt fasta nummer.

Bestäm vilket nummer som ska visas

Kontrollera Telavox maskering av nummerpresentation i Teams. Du  kan bestämma vilket nummer som ska visas.

Ring alla dina kontakter – Teams eller ej

Alla dina kontakter hämtas från Outlook Exchange. På så sätt kan du ringa till dem direkt på deras mobil- eller fasta nummer, vare sig de använder Microsoft Teams eller ej.

En klient för att besvara och hantera inkommande samtal

I och med att ett inkommande samtal till växeln inte ringer på båda klienterna, kan dina medarbetare bestämma vad som funkar bäst. Detta gör det enklare att introducera Teams gradvis, samtidigt som ni behåller er servicenivå.

Full koll på växeln

Användarna kan kontrollera sina Telavox-profiler direkt i Teams, ta del av inspelningar, nummervisning, röstmeddelanden och listan på inkommande samtal.

All er PBX-statistik från Telavox-appen finns i Teams.

Glada kunder

En enkel och friktionsfri kommunikation med dina kunder via telefoni eller chatt, oavsett när och hur de vill kontakta er. Lös problem. Bygg lojalitet.

Nöjda medarbetare

Slipp distraktioner och höj produktiviteten. Med en plattform för all kommunikation kommer kollegor närmare varandra och kan arbeta mer effektivt. 

Effektiv verksamhet

Ett och samma admingränssnitt för rapportering och kostnadskontroll. Användare kan kommunicera och administrera inställningar i en och samma app. 

Digital transformation

Enkla och effektiva processer ger högre produktivitet och nöjdare kunder. Du slipper krånglet och kan fokusera på att utveckla verksamheten.