Våra erbjudanden

Vad gör K3 Nordic?

K3 Nordic AB är specialister inom programvarulicensavtal, molntjänster, supportavtal för hårdvara och rådgivning inom it. Vi tar hand om företagsinventering, övervakning och utveckling av programvarulicens- och supportavtal. Vi håller koll men företaget tappar inte den egna kontrollen. Att ta hand om sin hårdvara och ha koll på sin mjukvara samt utvecklas är viktigt för alla framgångsrika verksamheter.

Helhetsleverantör och specialister inom programvarulicenser, supportavtal, hårdvara och rådgivning

Att ha koll på licenser och supportavtal är inte världens roligaste eller lättaste jobb. Låt oss på K3 Nordic bli helhetsleverantör av ditt företags hårdvarusupport- och mjukvarulicensavtal. Vi håller koll åt dig och du tappar inte kontrollen!

Väljer du att ha alla dina avtal hos oss är det lättare för dig att ha koll på företagets kostnader för både support kring hårdvara och programvarulicenser. Du får genom oss översikt på vilka supportavtal som ligger på vilken hårdvara och vilka programvarulicenser ni har samt att företaget är rätt optimerat när det gäller er it-miljö. Ska ni göra förändringar, köpa in nya lösningar eller är det dags för inventering bland licenserna finns vi här som rådgivare.

Behov?

Vad har ditt företag för behov när det gäller programvarulicenser och supportavtal? Vi tillhanda håller det mesta inom programvarulicenser och supportavtal. Vi är störst på Microsofts produktportfölj och HPs supportavtal.