Molntjänster

Molntjänster ger dig tillgång till avancerade tjänster och de senaste funktionaliteten inom kommunikations it mot en fast månadskostnad per användare.

Det finns otroligt många molntjänster på marknaden. Vi på K3 Nordic har valt att fokusera på Microsofts olika produkter inom molnet. Fördelarna med molntjänster är lika många som anledningarna till att man köper en; man vill ha tillgång till ny funktionalitet, få ökad tillgänglighet och därmed produktivitet, slippa drift och underhåll och undvika stora investeringar. Gemensamt är att man vill spara pengar på sin it.

Microsoft Office 365

Microsoft kombinerar onlineversioner av våra mest tillförlitliga kommunikations- och samarbetsprodukter med den säkerhet, pålitlighet och kontroll som du behöver. I Office 365 finns alla Office-program, Exchange online (e-post), Skype for Business, OneDrive. Power BI, CRM, Planner, Flow och mycket mycket mer.

Microsoft Azure

Microsoft Azure är en öppen och flexibel molnplattform där du snabbt kan skapa, distribuera och hantera program i ett globalt nätverk av Microsoft-hanterade datacenter. Microsoft Azure består både av bastjänster inom infrastruktur (IaaS) och plattformstjänster (PaaS). Alla utvecklare och it-tekniker kan vara produktiva med Azure. Med integrerade verktyg, färdiga mallar och hanterade tjänster är det lätt att snabbt utforma och hantera appar för företag, mobil, webb och Sakernas Internet (IoT) med den kunskap du redan besitter och den teknik du redan känner till.

Migrering, flytta din epost till molnet

Vi hjälper smidigt till att flytta ditt företags epost till molnet/Office 365.