Office 365 och kringtjänster

I Office 365 finns alla Office-program, Exchange online (e-post), Skype for Business, OneDrive. Power BI, CRM, Planner, Flow, Teams, Sway och mycket mycket mer.


Epost, Office, OneDrive, Skype for Business

Skapa ditt bästa arbete med de klassiska Office-verktygen och håll dig  uppdaterad genom att alltid ha senaste versionerna. Spara och samarbeta med OneDrive, bestäm själv hur du vill samarbeta och hantera ändringar i delade dokument oavsett om du arbetar offline, online eller samtidigt tillsammans med andra. Mobilitet, med Office-apparna kan du arbeta smidigt var du än är och fortsätta där du slutade på alla enheter. Meddelanden, möten och skärmdelning, allt i ett med Skype for Business som även är full integrerat med Office. Läs mer hos Microsoft

Power BI

Power BI är det övergripande namnet på analysfunktioner i Office 365. Tanken är att alla användare ska kunna interagera med data direkt, utan att alltid behöva it-support när de har speciella behov. Du sätter ihop dina egna Dashboards och rapporter direkt i Excel och Office 365.

Business Intelligence (BI) är ett koncept för effektiv analysering och rapportering som ger tydligare beslutsunderlag och lättillgänglig uppföljning för organisationen. Business Intelligence handlar egentligen om att digitalt sortera, analysera och presentera relevant data.

Hur optimerar du din affärsdata
Likväl som textinnehåll måste optimeras måste även siffror. Det finns ett stort behov av att sålla, ordna och förfina informationsflödet. Det gör att behovet och användningen av BI ökar kraftigt och det väntas vara den teknik som kommer att ha störst påverkan inom verksamhetsstyrning de kommande åren. Med Power BI optimera du din data och du gör dina rapporter och dashboards tillgängliga på alla mobila plattformar.

Du kan också:

 • Samla din organisations nyckeltal och få full överblick över affärsdata
 • Ha alla rapporter på ett ställe och det är lätt att dela med organisationen
 • Ställ data lätt i relation till andra källor
 • Uppdatera rapporter i realtid
 • Analysera data effektivare
 • Koppla datakällor (internt & externt) till Power BI för att få en 360 överblick
 • Få snygg och proffsig presentation

Varför Power BI?
Man kan inte se in i framtiden, bara komma med mer eller mindre relevanta prognoser. Med Microsoft Power BI ges ett relevant beslutsunderlag och skapar goda förutsättningar för en träffsäker prognos och därmed också goda förutsättningar för en positiv utveckling av affären. Ju bättre ni blir på att förädla data och analysera det som redan varit, desto självsäkrare kan ni driva er affär framåt!
Ladda ner vårt White paper om att bli en analys-ninja med hjälp av Power BI

Microsoft Dynamics CRM

Svårt att välja CRM system? Som Microsoft Guldpartner så rekommenderar vi Dynamics CRM, en del av Dynamics 365. Det är ett CRM som erbjuder säker, tillförlitlig åtkomst till detaljerad kontoinformation, effektiva affärsprocesser, avancerade samarbetsverktyg och mycket mer. Detta serveras i en prisvärd och användarvänlig molnlösning, som är utformad för behoven hos små och medelstora företag.
Om du kombinerar CRM  med Office 365 så har du en vinnande kombo. I stället för att växla mellan flera program för att få jobbet gjort har dina medarbetare en välbekant användarmiljö de arbetar med. Det betyder att de slipper det ändlösa sökandet efter de kunddata de behöver för att skapa en e-post- eller affärsrapport. Och det är bara början.

Några fördelar med Dynamics 365 (CRM) 

 • Lätt att hantera befintliga kunderna.
 • Smidigt att skaffa nya kunder genom leads-hantering.
 • Skapa mer lojalitet och lönsamma kundrelationer.
 • Bättre kundinformation och personliga upplevelser.
 • Välbekant användarmiljö.

Vad är CRM?
CRM förknippas med allt från datorsystem och sälj- och marknadsföringsstrategier till kundsupport, analyser och rapportering.

CRM-konsult
Att köpa CRM-systemet är bara 10 % av jobbet. Att implementera och utbilda är nästan resterande procenten. Vi hjälper dig med allt från förstudie och installation till implementering ute i organisationen och uppföljning.

Microsoft Planner, Flow, Teams och Sway

Planner gör det enkelt för din grupp att skapa nya planer, organisera och tilldela uppgifter, dela filer, chatta om det pågående arbetet och få uppdateringar om hur arbetet fortskrider.

Med Flow från Microsoft får du överblick över ditt arbete och alla flöden som finns. Skapa automatiserade arbetsflöden mellan dina favoritappar och tjänster. Ta emot aviseringar, synkronisera filer, samla in data och mycket annat. Du kan ansluta de flesta tjänster till Flow t.ex. Slack, Dropbox, Instagram, Outlook, Visual Studio Team Services, Google Calender mm.

Teams, anpassa efter behov och uppgift. Arbetsytan i Microsoft Teams kan lätt anpassas så att ni får det innehåll som behövs för stunden, till exempel dokument och molntjänster. Utifrån arbetsflöde eller ämne går det att skapa olika chattkanaler för teamet. Hitta snabbt relaterad information från feeds och tredjepartstjänster genom att anpassa meddelanden.

Sway är ett  program som gör det enkelt att skapa och dela interaktiva rapporter, personliga berättelser, presentationer m.m. Inget behov av att lägga ned en massa tid på formatering. Den inbyggda designmotorn tar hand om att få din skapelse att se så bra ut som möjligt.

Microsofts Office 365s värld är nästan oändlig. 

Här har du hela Office 365-tårtan! Bara att välja vilka bitar du vill ha/behöver.

Känns det stort? Kontakta oss så hjälper vi dig igenom Office 365 – världen.
Kontakta oss