Visual Studio 2017

Använder du Visual Studio idag eller funderar på att börja använda det? Är du osäker på vilken nivå du ska använda, eller vilka tilläggsprodukter som du behöver? Låt K3 Nordic hjälpa dig.
K3 Nordic är nordens största återförsäljare av Visual Studio. Vi har många års erfarenhet och stor kompetens inom området.

Upptäck det perfekta verktyget för programutveckling med Microsoft Visual Studio. Versioner finns för team av alla storlekar, inklusive enskilda utvecklare. Visual Studio 2017 är en fullfjädrad, integrerad utvecklingsmiljö (IDE) för Android, iOS, Windows, webben och molnet.

Microsoft Visual Studio 2017 produktutbud

Visual Studio Professional 2017
Förenkla utvecklingen och spara tid på valfritt språk och valfri plattform

Visual Studio Professional-prenumeration
Bygg fantastiska appar på valfri plattform – enklare och snabbare än någonsin.

Visual Studio Enterprise-prenumeration
Moderna utvecklingsverktyg gör det lättare att bygga fantastiska appar för företaget.

Visual Studio Test Professional-prenumeration
Tillhandahåll kvalitetsappar med stöd för både manuell och automatiserad testning

Utvidga din erfarenhet av programvaruutveckling med Visual Studio Professional Subscription (tidigare MSDN). Perfekt för den som skapar tilltalande konsument- och affärsprogram för olika enheter och molnet. Du får de utvecklingsverktyg du behöver, så du kan använda kommande webbdesignmönster i en ASP.NET-lösning. Dessutom får du kraftfulla funktioner, som CodeLens, som ger dig möjlighet att koncentrera dig på ditt arbete genom att visa kodreferenser och kodändringar. Leverera ursprungliga appar för Android, iOS och Windows med Xamarin genom professionell mobilutveckling, koddelning och felsökning. Och din prenumeration ger dig tillgång till Microsoft-kärnprogramvara samt Azure Pluralsight, med mera.

Få ut ännu mer med Visual Studio Enterprise Subscription, ett kraftfullt verktyg för team som samarbetar i utveckling av appar för datorer, mobila enheter och molnet. Hantera komplexitet, och stäng loopen mellan utveckling och IT-operationer, så att tillämpningar kan distribueras snabbare med DevOps kapacitet. Visual Studio Enterprise Subscription är en sammanhängande lösning som du kan definiera, skapa och köra dina program med i olika plattformsstackar. Och nu, med verktyg som Enterprise Agile, kan du hantera arbete i flera projekt och team i en enkel, produktiv miljö. Som prenumerant har du dessutom fördelen av månatliga molnkrediter, samarbetsverktyg, utbildningskurser, professionell support och all den senaste och bästa programvaran och tjänsterna från Microsoft.

Läs mer om Visual Studio Subscription här

Osäker på vilken version du ska använda dig av? Här har du en enkel översikt av de två vanligaste varianterna, Professional och Enterprise.

 

Är du fortfarande osäker eller behöver rådgivning? Kontakta någon av våra experter kostnadsfritt! Maila oss direkt eller fyll i formuläret till höger så återkommer vi till dig snarast möjligt.