Supportavtal

Att ha ett supportavtal för att kunna få hjälp när er it strular, när den största skrivaren inte fungerar, när servern går ner eller när en switch slutar fungera sparar både tid och pengar för ditt företag.

Vi erbjuder färdigpaketerade supportavtal och tjänster från de ledande leverantörerna av hårdvara och mjukvara. Hewlett Packard Enterprise (även kallat HP E) som levererar Support Services för HP server och storage och HP inc. som levererar Care Pack för övriga HP produkter samt Fujitsu Service Pack, Dell Pro Support och Cisco Smartnet Total Service. Med ett supportavtal minskar risken för driftstopp och oplanerade servicekostnader.

Som supportkund hos K3 Nordic får du:

  • Övervakning av samtliga avtal
  • Påminnelse om förnyelser
  • Support samt avtalssammanställning vid budgetarbetet
  • Rådgivning kring servicenivåer för respektive maskin
  • Hjälp med licensavtal och inköp av programvara

“Du kan inte göra uppdateringar på viktig hårdvara om du inte har aktiva supportavtal.”

Att undvika nedtid och produktionsstopp på era strategiska maskiner är alltid lika med pengar i slutändan. Där ligger ditt ansvar som it-ansvarig eller tekniker. Vi erbjuder färdigpaketerade supporttjänster. Dessutom ger vi dig rådgivning kring vilka supportnivåer som är lämpliga att välja och övervakar när det är dags att förnya supportavtalen. Låt oss sköta supportavtalen så kan du fokusera på resten av it-driften.