Hej, K3 Nordic här!

Vi är specialister inom licenser, mjukvara, molntjänster, supportavtal och rådgivning inom it.

Vill du prata med
en av våra säljare?

Läs mer om
våra tjänster

Ladda ner våra
White Papers

Läs nyheter
i vår blogg

Just nu! Testa våra favoriter gratis!

Vi har pratat ihop oss med några av våra leverantörer som
vi själva använder i vår vardag. Nu kan du testa deras
verktyg gratis i 14 dagar genom oss på K3 Nordic.
Läs mer här

Mjukvara och licenser

Ditt företag sparar pengar på att vara korrekt licensierade! Spara både din tid och pengar och gör dina programvarulicensinköp hos K3 Nordic.

Molntjänster

Är ni redo att lyfta? Vi hjälper er gärna på er resa upp till molnet. Vi är med er hela vägen, från planering till genomförande och molnlandning!

Infrastruktur

Hur får ni mest effekt ut av era system? Vi ser över processen i era system för att effektivisera och se till att ni får ut så stor effekt som möjligt för er verksamhet.

Supportavtal

Ta det lugnt och häll upp en kopp kaffe, det ordnar sig! Ditt supportavtal är den där trygga axeln att luta sig mot när allting bara strular.

Säkerhet

Vi kan tillhandahålla licenser till de flesta antivirussystem och säkerhetssystem. Vi arbetar framförallt med Panda, Symantec, VMware och F-secure.

Utbildning

Vi hjälper er gärna med utbildning och tjänster för kompetensutveckling. Er it-miljö blir mer säker och effektiv med högre kunskap hos användarna.

Utvecklarverktyg

K3 Nordic är en av Nordens största återförsäljare av programvara för utvecklare. Vi säljer det mesta inom utvecklarverktyg.

Konsulttjänster

Vi hjälper er att förenkla vardagen. Vi hjälper er framåt i er digitalisering och finns som rådgivare och praktisk hjälp hela vägen.

Left Menu Icon