Molntjänster

Ny flyger vi! Vi hjälper er hela vägen under er molnresa

Molntjänster

Microsoft

Microsoft kombinerar våra mest tillförlitliga kommunikations- och samarbetsprodukter med den säkerhet, pålitlighet och kontroll som du behöver.

Migrering till molnet

Vi hjälper gärna till med molntjänster och migrering till molnet. Vi är med er hela vägen, från planering till genomförande och molnlandning!

Molnlagring

Håll reda på alla dina filer, underlätta samarbete och få mer utrymme på dina enheter. Allt på samma ställe, tillgängligt överallt.

Är du redo att lyfta?

 

Fler och fler företag väljer att använda molntjänster i större utsträckning. I många fall startar det med att det är e-posten man vill få över till molnet, men det finns så mycket mer att dra nytta av.

Vi hjälper gärna till med molntjänster och migrering till molnet. Med en partner som har mer än 15 års erfarenhet i branschen har du en virtuell hand att hålla i så snart det kommer till it-relaterade avtal.

Fördelarna med molntjänster är lika många som anledningarna till att man köper en; man vill ha tillgång till ny funktionalitet, få ökad tillgänglighet och därmed produktivitet, slippa drift och underhåll samt undvika stora investeringar.

Molntjänster ger dig tillgång till avancerade tjänster och de senaste funktionaliteterna inom kommunikations-it mot en fast månadskostnad per användare.