IT-Support

Högkvalitativ och skräddarsydd IT-avdelning anpassad efter din verksamhet.

Ditt företags egna IT-avdelning

Din egna IT-avdelning

Är ditt företag i behov av en skräddarsydd IT-lösning men saknar möjligheten att anställa fulltidsanställda IT-experter? K3 Nordic är ditt företags egna IT-avdelning. Att ge små och medelstora företag i mälardalsregionen högkvalitativ IT-kompetens till rimliga priser är vår vision där vi sköter era IT frågor samtidigt som vi är er samarbetspartner i utvecklingen. På så sätt blir vi ditt företags IT-avdelning där vi specialiserar oss på ert behov och IT-resa.

För större företag med egen befintlig IT-avdelning fungerar vi som den “förlänga armen” där vi smidigt integrerar våra tjänster med er befintliga struktur för att stärka och optimera er IT-verksamhet.

Vår framgång bygger på ett brett nätverk och samarbetspartners som var och en är experter inom sitt specifika område. Vårt mål är att alltid uppfylla våra kunders förväntningar, vilket vi uppnår genom noggrant urval av partners och en stark inriktning på kundtillfredsställelse — vilket är möjligt genom vår filosofi som genomsyrar både organisationen och partners, 100 % kundnöjdhet. 

IT-ansvarig-k3-nordic

IT-ansvarig

Du får tillgång till kompetens på ledningsnivå då vi diskuterar igenom frågor som rör ditt företags utveckling i relation till de växande vmöjligheterna inom IT. 

IT-säkerhet-k3-nordic

Säkerhetsanalys

Med vår erfarenhet av olika nätverksmiljöer kan vi erbjuda en bred analys av säkerheten i ert nätverk. Tjänsten kan omfatta analys av ert skydd mot problem orsakade av tekniska fel, strömavbrott, datavirus, stöld och dataintrång.

it-support-k3

IT-support

Lokala-/regionala supportuppdrag till flertalet större (både svenska och utländska) stora IT-företag, vilket gett oss mycket uppdrag till dom största arbetsgivarna i Mälardalen och Bergslagen.

Helpdesk-support-K3-nordic

Helpdesk- och fjärrsupport

K3 Nordic är ett flexibelt företag som klarar kunders behov på olika nivåer. Vi kan erbjuda att samarbeta med telefonsupport och fjärrsupport. Du bestämmer nivån – vi lämnar offert och förslag.

Vi är betrodda av