Adobe Sign

Proffesionella e-signaturer med Adobe Sign

Adobe Sign

Vad är en e-signatur?

En elektronisk signatur, eller e-signatur, är ett sätt att få samtycke eller godkännande av elektroniska dokument eller formulär. Det kan användas för att ersätta handskrivna namnteckningar i praktiskt taget vilken process som helst.

Skicka och signera snabbare

Få smidigare arbetsflöden genom att lägga till e-underskrifter. Det räcker med ett klick för att anställda ska kunna starta automatiska signeringsprocesser för enstaka personer eller tusentals mottagare med Adobe Sign. Kunder och andra kan underteckna dokument var som helst ifrån.

Fungerar med programmen ni gillar

Adobe Sign fungerar med Adobe Acrobat DC och kan integreras med Microsoft-programmen ni redan använder. Det går enkelt att skicka och signera dokument direkt inifrån Microsoft 365 och Teams. Dessutom finns möjlighet till plug-and-play-integrering med dussintals andra program, bland annat Workday och Salesforce.

Säkerhet du kan lita på

Signaturlagstiftningen kan variera från land till land, men de flesta tillämpar samma grundläggande principer. Adobe Sign är unikt utformat för att säkerställa att er organisation uppfyller e-signkraven var ni än gör affärer – och också överensstämmer med era egna policyer. Du lita på att varje transaktion är säker och juridiskt bindande.

Adobe Sign Mobile

Arbetet behöver inte upphöra bara för att du sticker iväg från kontoret en stund. Med Adobe Sign Mobile får du allt du behöver för att hålla koll på alla kontrakt och avtal oavsett var du är.

Mobilappen ser du smidigt till att verksamheten rullar på. Ladda ner appen och upplev friheten att kunna skicka dokument för underskrift varifrån som helst. Håll koll på e-signeringsstatusen. Få uppdateringar i realtid. Ta bekvämt hand om de nödvändiga åtgärderna från mobilenheten.

Ladda ner white paper om Adobe Sign

Fyll i din e-post för att ladda ner och läsa mer om Adobe Sign.

Med Adobe Sign kan du använda många olika dokumenttyper att begära underskrift på, bl.a:

• Pdf och Adobe pdf (.pdf)
• Microsoft Word (.doc och .docx)
• Microsoft Excel (.xls och .xlsx)
• Microsoft PowerPoint (.ppt och .pptx)
• WordPerfect (.wp)
• Text (.txt)
• Rich Text (.rtf)
• Grafik (.tif, .jpg, .jpeg, .gif, .bmp och .png)
• Webb (.htm eller .html)

l

Juridiskt bindande

Elektroniska signaturer är juridiskt giltiga och verkställbara i nästan alla industriländer i världen.

}

Otroligt effektiva

Snabba upp alla transaktioner och processer genom att låta mottagarna e-signera dokument.

Kostnadseffektivt

Användning av e-signaturer hjälper till att minska förbrukningen av papper, bläck och porto, vilket kan ge stora kostnadsbesparingar.