Om K3 Nordic

K3 Nordic är återförsäljare av it-tjänster så som programvarulicenser, supportavtal för hårdvara, molntjänster och rådgivning inom it. Vi håller helt enkelt koll på din it.

Att ha koll på licenser och supportavtal är inte ett lätt jobb. Det är viktigt att veta vilka programvarulicenser som behövs och vilka som måste förnyas. Man ska också vara medveten om vilka supportavtal som ligger på vilken hårdvara och se till att företaget är rätt optimerat när det gäller it-miljön.

K3 Nordic hjälper företag att förenkla sin vardag. Med en enklare vardag menar vi att företag ska kunna ägna sig åt sin huvudsakliga verksamhet, utan att behöva lägga onödiga resurser på sin it-miljö.

VI HÅLLER KOLL UTAN ATT DU TAPPAR KONTROLLEN

K3 Nordic AB är specialister inom programvarulicensavtal, molntjänster, supportavtal för hårdvara och rådgivning inom it. Vi tar hand om företags inventering, övervakning och utveckling av programvarulicens- och supportavtal. Vi håller koll utan att företaget tappar kontrollen.

Vi har drygt 3 400 företagskunder och partnerstatus hos Microsoft, HP, Fujitsu, Adobe, Cisco och Dell. Återförsäljarstatus hos b.la. Autodesk, Symantec, IBM och VMWare. Vi har lång erfarenhet av programvarulicenser och är störst på Microsoft-produkter.

Genom att ha dina avtal hos oss är det lättare för dig att ha koll på företagets kostnader för både support kring hårdvara och programvarulicenser. Du får genom oss översikt på vilka supportavtal som ligger på vilken hårdvara och vilka programvarulicenser ni har samt att företaget är rätt optimerat när det gäller er it-miljö.

”Vi tar hand om företags inventering, övervakning och utveckling av programvarulicens- och supportavtal. Vi håller koll men företaget tappar inte den egna kontrollen.”

Kort fakta om K3 Nordic

Ca 20 medarbetare
Omsättning 2016: drygt 90 MSEK
Företaget har sitt säte i Örebro, Sverige

Våra värdeord

På K3 Nordic arbetar vi med mycket med värdeord, både internt men även externt. Vi ska visa respekt för varje individ och dess unika profil internt och externt. Respekt ska visas tydligt och ödmjukt mot våra partners och mot varandra inom företaget. Ansvar är något alla tar och förväntas ta, för vår egen och andras utveckling. Vi har ansvar att följa uppsatta regler och rutiner – och att värna om vår arbetsplats. Varje person har ansvar för sin attityd, sitt beteende och hur det påverkar oss själva och vår arbetsgrupp. Vi strävar ständigt efter utveckling genom att varje dag, varje vecka, varje månad göra vårt arbete lite bättre. Vi utvecklar oss själva, vår karriär, vår kunskap och har hela tiden fokus på utveckling av kundrelationen, kundstocken och våra partners. Samhörighet är något vi skapar tillsammans genom gemenskap och trygghet.
Fullständiga kontakt- och företagsuppgifter
Bli en av oss

Välgörenhet & sponsringsarbete

Hand in hand

På K3 bryr vi oss om vår omvärld och våra medmänniskor.  Vi sponsrar varje år Hand in Hand.
Läs mer om Hand in Hands arbete
.

Ung företagsamhet

Vi sponsrar även Ung Företagsamhet som är en ideell och obunden utbildningsorganisation med syftet att tillsammans med skolan införa entreprenörskap och ett engagerat näringsliv i utbildningssystemet. Ung Företagsamhet ger barn och ungdomar möjlighet att träna och utveckla sin kreativitet, företagsamhet och sitt entreprenörskap.

Fotboll

Vi sponsrar även KIF Örebro samt Black Knights damlag.