Om K3 Nordic

Vad gör K3 Nordic?

K3 Nordic är återförsäljare av it-tjänster så som programvarulicenser, supportavtal för hårdvara, molntjänster och rådgivning inom it. Vi håller helt enkelt koll på din it. K3 ger dig K3OLL.

  • Handen på hjärtat, visst finns det roligare arbetsuppgifter än programvarulicenser och supportavtal?
  • Vad kan hända om arbetet inte blir gjort?
  • Vår K3OLL hjälper dig att få koll utan att tappa kontroll samt spara tid och pengar

K3 Nordic AB är specialister inom programvarulicensavtal, molntjänster, supportavtal för hårdvara och rådgivning inom it. Vi tar hand om företags inventering, övervakning och utveckling av programvarulicens- och supportavtal. Vi håller koll men företaget tappar inte kontroll. Att ta hand om sin hårdvara och ha koll på sin mjukvara samt utvecklas är viktigt för alla framgångsrika verksamheter. Vi har drygt 3 400 företagskunder och partnerstatus hos Microsoft, HP, Fujitsu, Adobe, Cisco och Dell. Återförsäljarstatus hos b.la. Autodesk, Symantec, IBM och VMWare. Vi har lång erfarenhet av programvarulicenser och är störst på Microsoft-produkter.

”Vi tar hand om företags inventering, övervakning och utveckling av programvarulicens- och supportavtal. Vi håller koll men företaget tappar inte den egna kontrollen.”

Kort fakta om K3 Nordic

30 medarbetare, ca 3000 företagskunder och partnerstatus hos Microsoft, HP, Fujitsu, Adobe, Cisco, Dell, Autodesk, Symantec, IBM och VMWare. Omsättning 2016: drygt 90 MSEK Företaget har sitt säte i Örebro, Sverige.

Våra värdeord

På K3 Nordic arbetar vi med mycket med värdeord, både internt men även externt. Vi ska visa respekt för varje individ och dess unika profil internt och externt. Respekt ska visas tydligt och ödmjukt mot våra partners och mot varandra inom företaget. Ansvar är något alla tar och förväntas ta, för vår egen och andras utveckling. Vi har ansvar att följa uppsatta regler och rutiner – och att värna om vår arbetsplats. Varje person har ansvar för sin attityd, sitt beteende och hur det påverkar oss själva och vår arbetsgrupp. Vi strävar ständigt efter utveckling genom att varje dag, varje vecka, varje månad göra vårt arbete lite bättre. Vi utvecklar oss själva, vår karriär, vår kunskap och har hela tiden fokus på utveckling av kundrelationen, kundstocken och våra partners. Samhörighet är något vi skapar tillsammans genom gemenskap och trygghet.

Välgörenhet & sponsringsarbete

Hand in hand

På K3 bryr vi oss om vår omvärld och våra medmänniskor.  Vi sponsrar varje år Hand in Hand.
Läs mer om Hand in Hands arbete
.

Ung företagsamhet

Vi sponsrar även Ung Företagsamhet som är en ideell och obunden utbildningsorganisation med syftet att tillsammans med skolan införa entreprenörskap och ett engagerat näringsliv i utbildningssystemet. Ung Företagsamhet ger barn och ungdomar möjlighet att träna och utveckla sin kreativitet, företagsamhet och sitt entreprenörskap.

Fotboll

Vi sponsrar även KIF Örebro samt Black Knights damlag.