Om K3 Nordic

K3 Nordic är återförsäljare
inom it-tjänster. Vi håller
koll utan att du tappar
kontrollen.

Kontakta ossAtt jobba här

Återförsäljare inom it-tjänster

K3 Nordic är återförsäljare av it-tjänster så som programvarulicenser, supportavtal för hårdvara, molntjänster och rådgivning inom it. Vi håller helt enkelt koll på din it.

Att ha koll på licenser och supportavtal är inte ett lätt jobb. Det är viktigt att veta vilka programvarulicenser som behövs och vilka som måste förnyas. Man ska också vara medveten om vilka supportavtal som ligger på vilken hårdvara och se till att företaget är rätt optimerat när det gäller it-miljön.

K3 Nordic hjälper företag att förenkla sin vardag. Med en enklare vardag menar vi att företag ska kunna ägna sig åt sin huvudsakliga verksamhet, utan att behöva lägga onödiga resurser på sin it-miljö.

Vi håller koll utan att du tappar kontrollen

K3 Nordic AB är specialister inom mjukvara och licenser, molntjänster, supportavtal för hårdvara och rådgivning inom it. Vi tar hand om företags inventering, övervakning och utveckling av programvarulicens- och supportavtal.

Vi har partnerstatus hos Microsoft, HP, Fujitsu, Adobe, Cisco och Dell. Återförsäljarstatus hos b.la. Autodesk, Symantec, IBM och VMWare. Vi har lång erfarenhet av programvarulicenser och är störst på Microsoft-produkter.

Genom att ha dina avtal hos oss är det lättare för dig att ha koll på företagets kostnader för både support kring hårdvara och programvarulicenser.

Kort fakta om K3 Nordic

Ca 20 medarbetare, ca 2000 företagskunder och partnerstatus hos Microsoft, HP, Fujitsu, Adobe, Cisco, Dell, Autodesk, Symantec, IBM och VMWare

Företaget har sitt säte i Örebro, Sverige.