Ta din IT till nya höjder med
K3 Workplace 365

Vi hjälper dig med din IT så du kan fokusera på företaget.

Vi har tagit fram en tjänst som passar företag i alla dess storlekar. Istället för att själv köpa in, upprätthålla och underhålla företagets IT kan ni köpa vår tjänst som erbjuder en effektiv och smidig IT, där vi sköter din IT. Med de senaste funktionerna och automatiska uppdateringarna har du de senaste versionerna med tillgång till din data som finns i molnet – var du än är och när du än vill jobba. Hör av dig om du har några frågor eller läs mer på vad vardera paket har att erbjuda.

Säkerhet som tjänst

349 kr / månad

Säkerhet som tjänst

Läs nedan om vad som ingår i paketet.

Villkorsstyrd inloggning

Inloggningssäkerhet genom flerstegsverifiering som skyddar mot att andra kan komma åt ditt konto eller information. Med villkorsstyrd inloggning så anpassas även inloggningssäkerhet beroende på vilken tjänst personen som försöker logga in har eller hur känslig information du vill komma åt. Exempelvis kontrolleras inloggningen särskilt om du är administratör eller VD på ett företag eller om du vill komma åt en viktig applikation med känslig information.

Avancerat skydd mot hot

Skydd mot externa hot oavsett om du använder din egen telefon eller företagets enhet. Skyddar din organisation mot skadliga hot från e-postmeddelanden, länkar (URL:er) och bifogade filer.

Skyddar bland annat mot:
* Nätfiske
* Skräppost
* Skadlig kod
* Skadliga bifogade filer
* Skadliga länkar.

Intelligent övervakning

Skyddet erbjuder en heltäckande lösning för slutpunktssäkerhet. Den hjälper att skydda företaget så medarbetarna kan fokusera på sin verksamhet istället. Skyddet kan distribueras till alla enheter på företaget med automatisering och inbyggd intelligens för att snabbt skydda, upptäcka och åtgärda hot mot företaget.

Säkerhetskopiering av mejl och data

Systematisk säkerhetskopiering av mail och data för att undvika att förlora information vid en oavsiktlig eller avsiktlig radering, virus, trasiga hårddiskar o.s.v. Med tjänsten slipper du tänka och oroa dig för att spara egna säkerhetskopior på din data.

Årlig rapport med säkerhetspoäng

En årlig genomgång av er säkerhetsstatus där vi ser över förbättringsåtgärder för att skydda er organisation mot hot.

Övervakning med åtgärd vid larm

Med vår och Microsoft kompetens har vi en automatiserad 24/7 övervakning som agerar direkt vid något typ av larm. Utöver detta finns supportteam för manuella granskningar och åtgärder vid behov under tjänstesupportens öppettider.

Microsoft 365-licens

Varje användare får en Microsoft 365 Business Premium licens. Med program som bland annat:

 • Word
 • Excel
 • Power Point
 • Outlook
 • Exchange
 • Microsoft Teams
 • OneDrive
Tjänstesupport 8-17

Med vår produkt får du en helhetslösning med flera olika typer av tjänster. Skulle du eller företaget ha problem eller ha frågor har vi tjänstesupport alla vardagar 08:00-17:00.

Enhetshantering som tjänst

269 kr / månad

Enhetshantering som tjänst

Läs nedan om vad som ingår i paketet.

Enhetshantering

Enhetshantering i Microsoft 365 är ett verktyg som hjälper organisationer att hantera och konfigurera enheter som används i deras nätverk. Med enhetshantering kan du enkelt hantera alla enheter i ditt nätverk från en central plats. Du kan till exempel enkelt distribuera programvara och uppdateringar till enheter. Detta håller systemen säkra, ökar produktiviteten där medarbetare och IT-ansvarig slipper lägga tid på enskilda användare och användarvänligheten där du och dina kollegor kan smidigt ha en åtkomst till programvara och data i molnet utan att fysiskt vara på en specifik plats.

Detta sparar sammanfattningsvis tid och pengar men blir även mycket säkrare. Det är lättare att få en överskådligbild om vilka som har tillgång till vad. Där även K3 Nordic finns med i bilden som en ytterligare säkerhetsåtgärd med övervakning och åtgärd vid behov.

Hantera användare och enheter

Vår enhetshantering gör det möjligt att hantera företagsapparna på enheter oavsett om de är företagsägda eller privata. Vår enhetshantering erbjuder en mängd verktyg för säkerhet, kryptering, fjärrlåsning och radering av data. Detta hjälper er att säkra era enheter och företagets data som samtidigt ger användarna en flexibiliteten till att arbeta från vilken enhet som helst. Tjänsten är ett verktyg för att öka produktiviteten och minska er IT-arbetsbelastning samtidigt som det ger er en högre säkerhet och kontroll över era enheter och data.

Ramverk för enheter

Med denna tjänst får ni tillgång till ett komplett ramverk av standardiserade inställningar för både företags- och privata enheter. Ramverket och inställningarna utvecklas ständigt och följer rekommendationer och bästa praxis enligt Microsoft. Ni kan vara säkra på att era enheter alltid är uppdaterade med de senaste inställningarna, vilket ger en säker och produktiv miljö med vår tjänst. 
 
Vi implementerar riktlinjer som möjliggör övervakning av enheter och användarens preferenser och aktiviteter för att säkerställa att företagets säkerhets- och efterlevnadskrav efterföljs.

Förenklad hantering

Vår tjänst erbjuder förenklad enhets- och applikationshantering för att hjälpa företag att få kontroll över era enheter och program. Med vår enhetshantering som tjänst kan företag säkra och hantera mobila enheter, blockera eller tillåta specifika enheter och operativsystem från att få åtkomst till företagets data och tjänster. Det gör det också möjligt att hantera och distribuera program och applikationer till användarnas enheter, inklusive mjukvaruuppdateringar. Detta innebär att företaget kan hålla sina program och enheter uppdaterade och säkra, samtidigt som de kan spara tid och kostnader genom att inte behöva göra det manuellt.

Skyddade enheter

Vår enhetshantering hjälper er att se till att ni har skyddade enheter. Med vår tjänst har vi möjlighet att hjälpa er att spåra enheter och hjälpa till att hitta dem om de blir förlorade eller stulna, detta gör det möjligt för företaget att snabbt och enkelt radera all data på en förlorad enhet med hjälp av wipe-funktionen, så att inte känslig information hamnar i fel händer. Vi sätter också upp lösenordsskydd och autentisering för att skydda enheterna från obehörig åtkomst. Det kan också blockera eller tillåta specifika applikationer och operativsystem från att få åtkomst till företagets data och tjänster. Sammantaget gör vi det lättare för företag att hålla kontroll över enheterna, och skydda deras data samtidigt som de kan spara och kostnader genom att inte behöva göra det manuellt.

Micosoft 365 licens

Varje användare får en Microsoft 365 Business Premium licens. Med program som bland annat:

 • Word
 • Excel
 • Power Point
 • Outlook
 • Exchange
 • Microsoft Teams
 • OneDrive
Tjänstesupport 8-17

Med vår produkt får du en helhetslösning med flera olika typer av tjänster. Skulle du eller företaget ha problem eller ha frågor har vi tjänstesupport alla vardagar 08:00-17:00.

K3 Workplace 365

449 kr / månad

K3 Workplace 365

Läs nedan om vad som ingår i paketet.

Fullt hanterad

K3 Workplace 365 är en paketering av både paket säkerhet och enhetshantering. Med denna tjänst för du en fullständig lösning som gynner dig och din organisation. Förutom en bra överskådlig kontroll för dig och företagets alla enheter så får du även ett totalt säkerhetspaket som håller din dator och skyddsvärd data säker. Tillsammans med detta så har du även K3 Nordics techteam i ryggen som hjälper dig med den vardagliga supporten men även övervakning om något skulle bryta den skyddsåtgärd vi har satt upp tillsammans med er.

Säkerhet

Hela paketet K3 Workplace säkerhet ingår i paket total. Här få ni en total säkerhetslösning som skyddar er verksamhet från IT hot. K3 Nordic techteam sätter upp skydd med intelligent övervakning i er verksamhet. Därefter ser vi till att mjukvaran alltid är uppdaterad och ständigt säkerhetskopierar er data om något skulle hända er verksamhet, vid exempelvis misstag där data förloras. Utöver det så sker även en årlig genomgång av er säkerhetsstatus där vi ser över förbättringsåtgärder för att skydda er organisation mot hot.

Enhetshantering

Hela K3 Workplace 365-Enhetshantering ingår i paketet Total. Med enhetshanteringen underlättar du och sparar enormt mycket tid. Tjänsten gör så att du kan styra privata och företagsenheter kopplade till tjänsten från en central administration. Här ifrån kan du uppdatera eller distribuera programvara till enheterna.  Denna typ av styrning gör det också möjligt att höja säkerheten då den kan spåra enheter och i värsta fall ta bort alla data om det värsta skulle inträffa där exempelvis en enhet har blivit stulen.

Övervakning och säkerhetsscoring

Med mjukvarans intelligens och vår kunskap får ni det perfekta skyddet och smidigheten som sparar tid och huvudvärk för er verksamhet. Vi kommer som tidigare nämnt analysera er säkerhet och komma med förslag på hur ni kan förbättra den för att hålla er verksamhet och skydd i toppskick. Vi övervakar även där vi kommer larma er om något hot utgörs mot er organisation samtidigt som vi omedelbart startar vårt åtgärdsprotokoll.

Micosoft 365 licens

Varje användare får en Microsoft 365 Business Premium licens. Med program som bland annat:

 • Word
 • Excel
 • Power Point
 • Outlook
 • Exchange
 • Microsoft Teams
 • OneDrive
Tjänstesupport 8-17

Med vår produkt får du en helhetslösning med flera olika typer av tjänster. Skulle du eller företaget ha problem eller ha frågor har vi tjänstesupport alla vardagar 08:00-17:00.

Kontakta mig eller någon av mina kollegor så kan vi berätta mer!

Johanna Enoksson
Sales Specialist Modern Workplace
019‑36 80 204