Ta din IT till nya höjder med
K3 Workplace 365

Vi hjälper dig med din IT så du kan fokusera på företaget.

Vi har tagit fram en tjänst som passar företag i alla dess storlekar. Istället för att själv köpa in, upprätthålla och underhålla företagets IT kan ni köpa vår tjänst som erbjuder en effektiv och smidig IT, där vi sköter din IT. Med de senaste funktionerna och automatiska uppdateringarna har du de senaste versionerna med tillgång till din data som finns i molnet – var du än är och när du än vill jobba. Hör av dig om du har några frågor eller läs mer på vad vardera paket har att erbjuda.

Säkerhet som tjänst

179 kr / månad

Säkerhet som tjänst

Läs nedan om vad som ingår i paketet.

Villkorsstyrd inloggning

Inloggningssäkerhet genom flerstegsverifiering som skyddar mot att andra kan komma åt ditt konto eller information. Med villkorsstyrd inloggning så anpassas även inloggningssäkerhet beroende på vilken tjänst personen som försöker logga in har eller hur känslig information du vill komma åt. Exempelvis kontrolleras inloggningen särskilt om du är administratör eller VD på ett företag eller om du vill komma åt en viktig applikation med känslig information.

Avancerat skydd mot hot

Skydd mot externa hot oavsett om du använder din egen telefon eller företagets enhet. Skyddar din organisation mot skadliga hot från e-postmeddelanden, länkar (URL:er) och bifogade filer.

Skyddar bland annat mot:
* Nätfiske
* Skräppost
* Skadlig kod
* Skadliga bifogade filer
* Skadliga länkar.

Intelligent övervakning

Skyddet erbjuder en heltäckande lösning för slutpunktssäkerhet. Den hjälper att skydda företaget så medarbetarna kan fokusera på sin verksamhet istället. Skyddet kan distribueras till alla enheter på företaget med automatisering och inbyggd intelligens för att snabbt skydda, upptäcka och åtgärda hot mot företaget.

Säkerhetskopiering av mejl och data

Systematisk säkerhetskopiering av mail och data för att undvika att förlora information vid en oavsiktlig eller avsiktlig radering, virus, trasiga hårddiskar o.s.v. Med tjänsten slipper du tänka och oroa dig för att spara egna säkerhetskopior på din data.

Årlig rapport med säkerhetspoäng

En årlig genomgång av er säkerhetsstatus där vi ser över förbättringsåtgärder för att skydda er organisation mot hot.

Övervakning med åtgärd vid larm

Med vår och Microsoft kompetens har vi en automatiserad 24/7 övervakning som agerar direkt vid något typ av larm. Utöver detta finns supportteam för manuella granskningar och åtgärder vid behov under tjänstesupportens öppettider.

Tjänstesupport 8-17

Med vår produkt får du en helhetslösning med flera olika typer av tjänster. Skulle du eller företaget ha problem eller ha frågor har vi tjänstesupport alla vardagar 08:00-17:00.

K3 Workplace 365

229 kr / månad

K3 Workplace 365

Läs nedan om vad som ingår i paketet.

Fullt hanterad

Med K3 Workplace 365 får du en modern helhetslösning som både skyddar och förenklar IT-vardagen för din organisation. Förutom en bra överskådlig kontroll för dig och företagets alla enheter så får du även ett gediget säkerhetspaket som håller din dator och skyddsvärd data säker. Tillsammans med detta så har du även K3 Nordics techteam i ryggen som hjälper dig med den vardagliga supporten men även övervakning om något skulle bryta den skyddsåtgärd vi har satt upp tillsammans med er.

Säkerhet

Hela paketet K3 Workplace säkerhet ingår i paket total. Här få ni en total säkerhetslösning som skyddar er verksamhet från IT hot. K3 Nordic techteam sätter upp skydd med intelligent övervakning i er verksamhet. Därefter ser vi till att mjukvaran alltid är uppdaterad och ständigt säkerhetskopierar er data om något skulle hända er verksamhet, vid exempelvis misstag där data förloras. Utöver det så sker även en årlig genomgång av er säkerhetsstatus där vi ser över förbättringsåtgärder för att skydda er organisation mot hot.

Enhetshantering

Tjänsten möjliggör central administration för att styra privata- och företagsenheter. Härifrån kan du uppdatera eller distribuera programvara till enheterna.  Denna typ av styrning gör det också möjligt att höja säkerheten då den kan spåra enheter och i värsta fall ta bort alla data om det värsta skulle inträffa där exempelvis en enhet har blivit stulen.

Övervakning och säkerhetsscoring

Med mjukvarans intelligens och vår kunskap får ni det perfekta skyddet och smidigheten som sparar tid och huvudvärk för er verksamhet. Vi kommer som tidigare nämnt analysera er säkerhet och komma med förslag på hur ni kan förbättra den för att hålla er verksamhet och skydd i toppskick. Vi övervakar även där vi kommer larma er om något hot utgörs mot er organisation samtidigt som vi omedelbart startar vårt åtgärdsprotokoll.

Tjänstesupport 8-17

Med vår produkt får du en helhetslösning med flera olika typer av tjänster. Skulle du eller företaget ha problem eller ha frågor har vi tjänstesupport alla vardagar 08:00-17:00.