K3 Workplace 365

En abonnemangstjänst från K3 Nordic där du slipper tänka på din IT. Vi sätter upp en fungerande och krångelfri IT-lösning där du får allt du behöver.

K3 Workplace 365

229 kr / månad

K3 Workplace 365

Läs nedan vad som ingår i paketet.

Fullt hanterad

Med K3 Workplace 365 får du en modern helhetslösning som både skyddar och förenklar IT-vardagen för din organisation. Förutom en bra överskådlig kontroll för dig och företagets alla enheter så får du även ett gediget säkerhetspaket som håller din dator och skyddsvärd data säker. Tillsammans med detta så har du även K3 Nordics techteam i ryggen som hjälper dig med den vardagliga supporten men även övervakning om något skulle bryta den skyddsåtgärd vi har satt upp tillsammans med er.

Säkerhet

Hela paketet K3 Workplace säkerhet ingår i paket total. Här få ni en total säkerhetslösning som skyddar er verksamhet från IT hot. K3 Nordic techteam sätter upp skydd med intelligent övervakning i er verksamhet. Därefter ser vi till att mjukvaran alltid är uppdaterad och ständigt säkerhetskopierar er data om något skulle hända er verksamhet, vid exempelvis misstag där data förloras. Utöver det så sker även en årlig genomgång av er säkerhetsstatus där vi ser över förbättringsåtgärder för att skydda er organisation mot hot.

Enhetshantering

Tjänsten möjliggör central administration för att styra privata- och företagsenheter. Härifrån kan du uppdatera eller distribuera programvara till enheterna.  Denna typ av styrning gör det också möjligt att höja säkerheten då den kan spåra enheter och i värsta fall ta bort alla data om det värsta skulle inträffa där exempelvis en enhet har blivit stulen.

Övervakning och säkerhetsscoring

Med mjukvarans intelligens och vår kunskap får ni det perfekta skyddet och smidigheten som sparar tid och huvudvärk för er verksamhet. Vi kommer som tidigare nämnt analysera er säkerhet och komma med förslag på hur ni kan förbättra den för att hålla er verksamhet och skydd i toppskick. Vi övervakar även där vi kommer larma er om något hot utgörs mot er organisation samtidigt som vi omedelbart startar vårt åtgärdsprotokoll.

Tjänstesupport 8-17

Med vår produkt får du en helhetslösning med flera olika typer av tjänster. Skulle du eller företaget ha problem eller ha frågor har vi tjänstesupport alla vardagar 08:00-17:00.

Kontakta mig eller någon av mina kollegor

Johanna Enoksson
Sales Specialist Modern Workplace
019‑36 80 204