Microsoft 365

Nu har alla möjlighet att vara kreativa och arbeta tillsammans på ett säkert sätt.

Förnya ditt sätt att arbeta med Microsoft 365 och Microsoft Teams

Var produktiv var du än är

Få saker gjorda och håll kontakten oavsett om du arbetar på distans eller på plats. Oavsett om det handlar om att chatta, ringa, ha möten eller dela dokument. Samarbeta smidigt med Office-appar och håll kontakt med e-post och kalender.

Skydda verksamheten

Se till att skydda företagets data och kunddata mot cyberhot med inbyggda säkerhetsfunktioner. Få hjälp med att hantera användare och enheter och skydda dem på bästa sätt.

Få en kostnadseffektiv lösning

Effektivisera installation av IT, administration och kostnader med en enda produktivitetslösning. Du får förbättrad användarproduktiviteten samtidigt som du sparar in på automatisering, IT-kostnader och minskar kostnaden för säkerhetsrisker.

Läs mer om hur K3 kan skapa en enklare vardag med hjälp av tjänster runt Microsoft 365   

 

Enhetshantering

Förenkla hanteringen av den moderna arbetsplatsen och gör en digital omvandling med Microsoft Intune. Med Intune kan du styra hur organisationens enheter används, till exempel mobiltelefoner, surfplattor och bärbara datorer. Dessutom kan du skapa en mycket produktiv Microsoft 365-miljö för användarna att jobba med enheter och applikationer de själva väljer, samtidigt som du skyddar din verksamhets information.

Datasäkerhet

Med hjälp av Microsoft 365 får organisationer ett rejält säkerhetspaket. De säkerhetstjänster som finns där i hjälper bland annat till med att skydda verksamheten från att bryta mot GDPR, exempelvis genom att skicka personnummer eller liknande känslig information. Dessutom får organisationer hjälp med att klassificera affärsdata och säkerställa att all information endast visas för den det faktiskt var tänkt för.

Autentisering

Att jobba med säkerhet börjar i mångt och mycket med autentisering av identiteter och enheter. Allt från att säkerställa användarens identitet med multifaktorautentisering (MFA) eller genom att koppla på mer intelligenta AI-baserade funktioner som ständigt letar efter hot. Vi vet vilka tjänster som passar dig bäst.

Defender for 365

Cyberhoten blir fler, mer komplexa och ihållande, varningarna ökar och säkerhetsteamen överväldigas. Ta hjälp av Microsoft 365 Defender för att automatiskt analysera hot mot din verksamhet. Det ger dig en fullständig överblick av varje attack i en och samma instrumentpanel. Du kan lita på att den kraftfulla automatiseringen i Microsoft 365 Defender upptäcker och stoppar attacker i alla faser och återför organisationen till ett säkert tillstånd.