Adobe

De marknadsledande verktygen för kreativt skapande och innovativ design.

Skapa med Adobe

Adobe har programvarorna för dig som arbetar med design och skapande. Vare sig du arbetar med text, ekonomi, film, design för tryck eller webb finns programvarulicenserna som du behöver.

Vi känner Adobe innan och utan. Därmed har vi även bra koll på hur det fungerar med licenser och vad som krävs för att olika program ska fungera för just dig och din verksamhet – hur många licenser ni behöver för olika team. Vi hjälper även våra kunder med faktureringsfrågor gällande Adobe-licenser. Köper ni det via oss får ni det på faktura. På så vis slipper ni glömma av att betala och att programmen slutat fungera.

Adobe Document Cloud

Med Document Cloud, som innehåller helt nya Adobe Acrobat DC, får du ut maximal potential från dina pdf-filer från vilken enhet som helst. Från delade pdf-granskningar mellan olika enheter och insamling av de säkraste e-signaturerna inifrån dina favoritprogram, inklusive Microsoft Office.

Acrobat Pro DC

Koppla upp till dina pdf:er var du än befinner dig, dela dem med vem du vill, från vilken enhet som helst. Med Acrobat Pro DC kan du till exempel granska en rapport på mobilen, redigera en offert på surfplattan och lägga till kommentarer i en presentation i webbläsaren.

Adobe Sign

En elektronisk signatur, eller e-signatur, är ett sätt att få samtycke eller godkännande av elektroniska dokument eller formulär. Få smidigare arbetsflöden genom att lägga till e-underskrifter med Adobe Sign.

Adobe Creative Cloud

Oavsett vad du är för typ av kreatör – designer, fotograf, filmskapare eller drömmare – ger Creative Cloud tillgång till världens bästa kreativa program så att du kan skapa vad du vill närhelst du blir inspirerad. Oavsett vad du är för typ av kreatör – designer, fotograf, filmskapare eller drömmare – ger Creative Cloud tillgång till världens bästa kreativa program så att du kan skapa vad du vill närhelst du blir inspirerad.

Creative Cloud finns för alla
• Företag
• Storföretag
• Skolor och universitet
• Myndigheter

Adobe Creative Cloud ger dig tillgång till alla Adobeprogram, onlinetjänster för fildelning, samarbete och publicering samt till nya program och funktioner så fort de släpps.

Med Adobe Creative Cloud kan du välja att prenumerera på enskilda program eller hela Creative Cloud för Teams vilket ger dig tillgång till samtliga program. Som prenumerant får du dessutom alltid tillgång till alla nya uppdateringar så fort de släpps.

Molntjänster och licenser för skola

Som auktoriserad återförsäljare av Adobe hjälper vi er med rätt licensering för era skolor. Vi på K3 Nordic är certifierade specialister gällande licenser för skola. Allt ni behöver för att komma i gång är en giltig e-postadress till skolan. Licensiering för skolor skiljer sig en del från företags licenshantering. Vi hjälper er att få precis de licenserna ni behöver till rätt pris, att de sätts upp på rätt sätt och att ni utnyttjar licensieringen optimalt.