Besparingar för er IT

Vi hjälper dig att bli företagets superhjälte!

Hitta besparingar för er IT

Många företag betalar mer än vad de behöver för sina licenser, man sitter på onödigt många eller helt enkelt fel licenser. Än värre blir det när man är underlicenserad, då kan företaget åka på stora kostnader med straffavgifter från mjukvaruföretagen och/eller ett stort investeringskrav.

Vi på K3 Nordic är specialister på licenshantering. Vi hjälper er gärna med att inventera och analysera er IT-miljö för att ni ska få full kontroll och hitta besparingar, ibland väldigt stora sådana.

Vi analyserar företagets avtal och krav på funktioner, går igenom säkerhet och användarnas upplevelse med er IT-miljö. Därefter presenterar vi ett åtgärdsförslag där vi ser till att ni är korrekt licensierade och har rätt avtalsformer och produkter.

Använder du Visual Studio idag eller funderar på att börja använda det? Är du osäker på vilken nivå du ska använda, eller vilka tilläggsprodukter som du behöver? Låt K3 Nordic hjälpa dig!

Varför besparingsanalys?

Du får hjälp med konsolidering av avtal, möjlighet att hitta kostnadsbesparingar, enklare administration och en tydlig översikt.