Corel

Alla verktyg du behöver för alla dina kreativa projekt

CorelDRAW Graphics Suite

CorelDRAW® Graphics Suite 2022 är en komplett uppsättning grafiska designapplikationer för vektorillustration, layout, fotoredigering och mycket mer. CorelDRAW används av designers, organisationer och företag över hela världen.

Med CorelDRAW kan du jobba med allt från varumärkesbearbetning, illustrationer och teknik till produktion av skyltar och tryckmaterial, all möjlig form av marknadsmaterial och mycket mer. 

Håll kontakten med kollegor och kunder och samarbeta direkt i designfiler i realtid. Lagra, organisera och dela molnfiler.

Med CorelDRAW.app finns det inga begränsningar, allt är möjligt, oavsett vilken enhet du arbetar på – Windows, Mac, webb och mobila enheter. 

Design

Producera unika illustrationer, skyltar, logotyper med mera med CorelDRAW.

w

Samarbete

Samarbeta med både kunder och kollegor. Få feedback i realtid från en eller flera.

Z

Klart!

Leverera snabba och proffesionella resultat genom  produktiva verktyg.

Alla verktyg du behöver för dina kreativa projekt

Skapa allt du vill med en kraftfull grafisk designapplikation för vektorgrafik, sidlayout och mycket mer. Nu finns även CorelDRAW Graphics Suite på svenska!

CorelDRAW®

Vektorillustration och sidlayout.

Corel PHOTO-PAINT™

Bildredigering och pixelbaserad design.

Corel® Font manager

Verktyg för hantering av teckensnitt.

CorelDRAW.app™

Online vektorillustration och grafisk design på webben och iPad.
Inklusive AI-driven bitmap-till-vektorspårning.

CAPTURE™

Verktyg för skärmdumpning.

Aftershot™ 3 HDR

RAW fotoredigerare.

Vektor illustration

Använd CorelDRAWs kraftfulla vektorillustrationsverktyg för att förvandla linjer och former till komplexa konstverk. Skapa kurvor med mångsidiga formnings- och ritverktyg. Lägg till kreativa effekter till dina vektoriseringar med många olika effektverktyg.

Sidlayout

Hitta alla verktyg du behöver för att skapa layouter för broschyrer, flersidiga dokument och mer. Växla mellan en- och flersidig redigering, vilket ger dig kreativ frihet att arbeta som du vill.

Fotoredigering

Justera färg och ton, ta bort fel och brister, korrigera perspektiv och mycket mer med Corel PHOTO-PAINTs kraftfulla lagerbaserade fotoredigeringsverktyg. Förbättra storlek och kvalitet på dina bilder med AI och använd AfterShot 3 HDR för att skapa fantastiska High Dynamic Range -foton från dina RAW -bilder.

Typografi

Organisera och hantera ditt teckensnittsbibliotek med den intuitiva Corel Font Manager och använd dina favoritteckensnitt utan att installera dem. Få direktåtkomst till över 1 000 Google Fonts -familjer. Lägg till effekter till text som skuggor och konturer, finjustera teckensnitt på ett responsivt sätt med variabelt teckensnittsstöd och mycket mer.