Dynamics 365

Hitta den bästa CRM-lösningen för ditt företag

Microsoft Dynamics 365

CRM (Customer Relationship Management) är ett verktyg för kundhantering och ger dig kontroll på hela kundresan med försäljning, service och marknadsföring. Med ett bra CRM förenklar affärsprocesserna och kopplar samman data så att du har koll på hela kundresan från kalla leads till trogna och långvariga kundrelationer. Bygg upp relationer, öka produktiviteten och förbättra kundkommunikationen.

Underlätta samverkan mellan försäljning och marknadsföring

Jobba med hela kundresan i samma system. Genom att samverka med försäljnings- och marknadskomponenterna blir det lättare att förstå kundens behov för att hitta rätt marknadsföringskanaler. Hitta köpare vid rätt tillfälle, med rätt budskap, via rätt kanaler. Leadshantering i ett gemensamt CRM skapar en smidig avlämning från marknad till sälj.

Lär känna era potentiella kunder

Hitta och prioritera rätt leads. Med rätt information om inkomna leads får du större insikter om när och var kundkommunikationen bör komma igång. Med ett väl utformat CRM förenklas försäljningsprocessen. Du har alltid tillgång till all kunddata i realtid.

Bättre långsiktiga kundrelationer

Kombinera kundtjänst och försäljning för att ta reda på och förutspå kundens behov genom att skapa insikt om kundens resa. Förenkla möjligheten att uppfylla kundens förväntningar.

Microsoft Dynamics 365

Dynamics 365 består av en uppsättning intelligenta affärsappar:

  • Sales
  • Marketing
  • Customer Service
  • Field Service
  • Customer Insight

Välj en, flera eller alla. Dynamics 365-apparna fungerar sömlöst och skapar tillsammans en omfattande lösning som du kan driva hela företaget med. Lösningen innehåller bland annat appar för försäljning, marknadsföring, drift och handel. Du får en helhetsbild av organisationen med insikter i realtid som kan ligga till grund för bättre resultat.

Microsoft Dynamics 365 Sales Professional

Med Dynamics 365 Sales Professional hanterar du kundrelationer, tar hem affärer och ökar försäljningsintäkterna.

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Effektivisera dina processer, fatta smartare beslut och öka tillväxten med Dynamics 365 Business Central – en omfattande lösning för verksamhetsstyrning för små till medelstora företag.