Enhetshantering som tjänst

En abonnemangstjänst från K3 Nordic där du slipper tänka på din IT. Vi sätter upp en fungerande och krångelfri IT-lösning där du får allt du behöver.

Enhetshantering som tjänst

269 kr / månad

Enhetshantering som tjänst

Läs nedan vad som ingår i paketet.

Enhetshantering

Enhetshantering i Microsoft 365 är ett verktyg som hjälper organisationer att hantera och konfigurera enheter som används i deras nätverk. Med enhetshantering kan du enkelt hantera alla enheter i ditt nätverk från en central plats. Du kan till exempel enkelt distribuera programvara och uppdateringar till enheter. Detta håller systemen säkra, ökar produktiviteten där medarbetare och IT-ansvarig slipper lägga tid på enskilda användare och användarvänligheten där du och dina kollegor kan smidigt ha en åtkomst till programvara och data i molnet utan att fysiskt vara på en specifik plats.

Detta sparar sammanfattningsvis tid och pengar men blir även mycket säkrare. Det är lättare att få en överskådligbild om vilka som har tillgång till vad. Där även K3 Nordic finns med i bilden som en ytterligare säkerhetsåtgärd med övervakning och åtgärd vid behov.

Hantera användare och enheter

Vår enhetshantering gör det möjligt att hantera företagsapparna på enheter oavsett om de är företagsägda eller privata. Vår enhetshantering erbjuder en mängd verktyg för säkerhet, kryptering, fjärrlåsning och radering av data. Detta hjälper er att säkra era enheter och företagets data som samtidigt ger användarna en flexibiliteten till att arbeta från vilken enhet som helst. Tjänsten är ett verktyg för att öka produktiviteten och minska er IT-arbetsbelastning samtidigt som det ger er en högre säkerhet och kontroll över era enheter och data.

Ramverk för enheter

Med denna tjänst får ni tillgång till ett komplett ramverk av standardiserade inställningar för både företags- och privata enheter. Ramverket och inställningarna utvecklas ständigt och följer rekommendationer och bästa praxis enligt Microsoft. Ni kan vara säkra på att era enheter alltid är uppdaterade med de senaste inställningarna, vilket ger en säker och produktiv miljö med vår tjänst. 
 
Vi implementerar riktlinjer som möjliggör övervakning av enheter och användarens preferenser och aktiviteter för att säkerställa att företagets säkerhets- och efterlevnadskrav efterföljs.

Förenklad hantering

Vår tjänst erbjuder förenklad enhets- och applikationshantering för att hjälpa företag att få kontroll över era enheter och program. Med vår enhetshantering som tjänst kan företag säkra och hantera mobila enheter, blockera eller tillåta specifika enheter och operativsystem från att få åtkomst till företagets data och tjänster. Det gör det också möjligt att hantera och distribuera program och applikationer till användarnas enheter, inklusive mjukvaruuppdateringar. Detta innebär att företaget kan hålla sina program och enheter uppdaterade och säkra, samtidigt som de kan spara tid och kostnader genom att inte behöva göra det manuellt.

Skyddade enheter

Vår enhetshantering hjälper er att se till att ni har skyddade enheter. Med vår tjänst har vi möjlighet att hjälpa er att spåra enheter och hjälpa till att hitta dem om de blir förlorade eller stulna, detta gör det möjligt för företaget att snabbt och enkelt radera all data på en förlorad enhet med hjälp av wipe-funktionen, så att inte känslig information hamnar i fel händer. Vi sätter också upp lösenordsskydd och autentisering för att skydda enheterna från obehörig åtkomst. Det kan också blockera eller tillåta specifika applikationer och operativsystem från att få åtkomst till företagets data och tjänster. Sammantaget gör vi det lättare för företag att hålla kontroll över enheterna, och skydda deras data samtidigt som de kan spara och kostnader genom att inte behöva göra det manuellt.

Micosoft 365 licens

Varje användare får en Microsoft 365 Business Premium licens. Med program som bland annat:

  • Word
  • Excel
  • Power Point
  • Outlook
  • Exchange
  • Microsoft Teams
  • OneDrive
Tjänstesupport 8-17

Med vår produkt får du en helhetslösning med flera olika typer av tjänster. Skulle du eller företaget ha problem eller ha frågor har vi tjänstesupport alla vardagar 08:00-17:00.

Kontakta mig eller någon av mina kollegor

Johanna Enoksson
Sales Specialist Modern Workplace
019‑36 80 204