Google

Låt oss på K3 Nordic hjälpa er med Google

Vi på K3 Nordic är experter på Google

Som nära partner med Google kan vi hjälpa er med både Workspace och Cloud Platform – oavsett hur stora ni är.
Ta kontakt med oss redan idag och låt oss hjälpa er med er Googlelicensiering.

Öka er effektivitet med Google Workspace!

Med Google Workspace får teamet smidig integration av de affärslösningar ni behöver på ett och samma ställe. Duet AI kan dessutom öka organisationens produktivitet och kreativitet samtidigt som ni ligger i framkant med arbetet.

Välkända verktyg som gör det möjligt att arbeta var som helst, på vilken enhet som helst

Ge alla förmågan att bidra i lika stor utsträckning, oavsett plats, roll och enhet, genom att tillhandahålla verktyg de känner till och gillar att jobba med.

Lägg till Duet AI och få tillgång till funktioner för generativ AI

Lägg till Duet AI och få tillgång till en effektiv samarbetspartner som kan fungera som coach, tankepartner, inspirationskälla och produktivitetshöjare.

Enkel verktygshantering och tydlig överblick över kostnaden

Google Workspace omfattar fler välbekanta verktyg än Gmail och Kalender – få åtkomst till företagsversioner av Google Meet, Chat, Drive, Dokument, Kalkylark med mera i en enda, lätthanterad prenumeration med automatiska uppdateringar.

Skydda verksamheten med säkerhet i företagsklass

Google Workspace har säkerheten, tillförlitligheten och molninfrastrukturen som krävs för att information, identiteter, appar och enheter ska vara säkra.

Så skapar vi och Google Cloud Platform tillsammans ett värde för er som organisation!

Optimerade kostnader

Google Cloud är en prisvärd investering där du bara betalar för det du använder och när det används. GCP ger dig som användare möjlighet att enkelt skala upp eller ned er infrastruktur beroende på era behov. Detta innebär att ni kan hantera trafiktoppar utan att betala för oanvänd kapacitet under lågtrafikperioder.

Avancerad analys 

Google Cloud är känt för sina kraftfulla analys- och maskininlärningsverktyg. Plattformen erbjuder tjänster som BigQuery för dataanalys och TensorFlow för maskininlärning, vilket möjliggör avancerad datahantering och insikter.

Hög säkerhet

GCP är byggd med Googles robusta säkerhetsmodell som grund. Det erbjuder stark säkerhet och efterlevnad, inklusive inbyggda säkerhetsfunktioner som identitets- och åtkomsthantering, nätverkssäkerhet och kryptering av data i vila och under överföring.

Stöd för öppen källkod och multi-cloud

GCP är kompatibel med öppna källkodsprojekt och ger stöd för hybrid- och multi-cloudkonfigurationer, vilket ger användarna flexibilitet att integrera olika tekniker och plattformar.