Helena Windahl

Noggrann | Hund & häst | Service | Natur

Sales specialist - DevTools

Jag brinner för personlig och bra service. Har öga för organisering och planering och är väldigt detaljinriktad och noggrann. Helhet och struktur.

w

Erfarenhet

Började jobba på K3 Nordic 2012. Tidigare erfarenhet av sälj i butik. Har god ledarskapserfarenhet från försvarsmakten.

När vi inte pratar om IT...

…gillar jag att prata om allt mellan himmel och jord! Man lär sig nya saker hela tiden.

Hej, Helena här!

Med arbetslivet i it-värden är aldrig den ena dagen den andra lik. Från OnPrem till molnet går i en rasande fart och utmaningarna är många. Alla erfarenheter och kontakter jag skapat under mina år bär mig genom denna omväxlande värd.

Alla företag har olika utmaningar beroende på verksamhet, storlek och organisation. Hur ser din it-miljö ut? Hur ser utmaningarna ut vad ser ni i framtiden? Jag brinner för att tillsammans finna en lösning.

När arbetsdagen är slut är jag offline, laddar batterierna som man säger. Jag har ett stort intresse för natur och tillbringar många timmar utanför asfaltskanten. En tidig morgonpromenad när dimman lättar eller en sen tur i skogen i månenssken.

Jag har ett stort hund- och hästintresse. Hundrasen som har fångat mig är Schäfer, en lojal och arbetsam kamrat. Även intresset för häst gör att jag sällan är sysslolös på fritiden.

Kontakta mig

Telefon: 019-36 80 226
Kontakta mig på LinkedIn