Microsoft Teams

Samarbeta i Teams.
Spara chattar, möten,
filer och appar på ett
och samma ställe.

Kontakta oss

Microsoft Teams

Microsoft Teams är ett digitalt nav som samlar allt på en delad arbetsyta. Chatta, träffas, dela filer och arbeta med företagsappar. Att fysiskt befinna sig på olika platser innebär inte att vi jobbar ensamma. Teams underlättar samarbete effektivt med kommunikationsverktyg och dokumenthantering.

Kommunikation och mobilitet

Teams möjliggör kommunikation i teamet med personliga chattar, gruppchattar, organiserade kanaler och samtal var man än befinner sig. Medarbetare får enkelt tillgång till de resurser de behöver. 

Säkerhet och efterlevnad

Med Teams får du avancerade säkerhetskontroller, t.ex. dataförlustskydd, informationsbarriärer, kvarhållningsprinciper, eDiscovery, bevarande av juridiska skäl och mycket mer. Med hjälp av efterlevnadsfunktionerna uppfyller du nationella, regionala och branschspecifika föreskrifter.

Läs, kommentera och redigera samma dokument, samtidigt

Teams är utformat för alla slags grupper och har tagits fram med IT-avdelningen i åtanke, med enkla administrationsfunktioner för samarbete, möten, samtal och appar på ett och samma ställe.

Förenklat samarbete leder till kreativitet som i sin tur leder till produktivitet. Teams ser till att vi kan fokusera på de goda idéerna. Arbetet är lättillgängligt för rätt personer oavsett var vi befinner oss på ett tryggt och säkert sätt.

Möten, samtal och videosamtal

Videokonferenser förenklar samarbetet och effektiviteten både i och utanför organisationen. Ring upp möten från en telefon eller anslut direkt i Teams.

Med Teams får du funktioner för tidsplanering, anteckningar, skrivbordsdelning, filuppladdning och chattmeddelanden. Teams fungerar också för vanliga samtal.

Med bara en knapptryckning kan du utvidga Microsoft Teams till alla mötesplatser med Microsoft Teams Rooms från Logitech, Creston, Polycom, Lenovo, HP och Yealink.

r

Skype for Business online upphör år 2021

210631 går Skype for Business Online i ”pension” till förmån för Microsoft Teams. 

Telefonilösning i Microsoft Teams med Cellip

Cellip gör det enkelt att ansluta telefoni till Microsoft Teams och få ett enda samarbetsverktyg för all sin kommunikation, vilket gör andra telefonlösningar överflödiga. Läs mer om Cellip här →

w

Kommunicera effektivare

Håll alla i teamet uppdaterade med gruppchatt, onlinemöten, samtal och webbkonferenser.

Starkare tillsammans

Samarbeta på filer med inbyggda Office 365-appar som Word, Excel, PowerPoint och SharePoint.
f

Anpassa arbetsytan

Lägg till dina Microsoft-favoritappar och tjänster från tredje part, och låt företaget röra sig framåt.
~

Håll teamet säkert

Du får heltäckande säkerhet, administrativ kontroll och efterlevnad – allt drivs av Office 365.

Företags-Skype fasas ut till förmån för Microsoft Teams

Microsoft har meddelat att Skype for Business Online kommer att ”gå i pension” den 31 juli 2021. Efter slutdatumet kommer tjänsten inte längre vara tillgänglig men fram till dess sker inga förändringar för nuvarande kunder. Redan nu väljer Microsoft att erbjuda Microsoft Teams istället. Läs hela meddelandet från Microsoft här.

Flytta till Teams

Är du nuvarande Skype for Business-kund är det dags att börja planera din migrering till Microsoft Teams. Vi hjälper er såklart hela vägen!

Ladda ner gratis e-bok!

Klicka på bilden och ladda ner vår e-bok och Microsoft Teams. 

Left Menu Icon