Chat with us, powered by LiveChat

Microsoft Teams

Samarbeta i Teams.
Spara chattar, möten,
filer och appar på ett
och samma ställe.

Kontakta oss

Microsoft Teams är ett digitalt nav som samlar allt på en delad arbetsyta. Chatta, träffas, dela filer och arbeta med företagsappar. Att fysiskt befinna sig på olika platser innebär inte att vi jobbar ensamma. Teams underlättar samarbete effektivt med kommunikationsverktyg och dokumenthantering.

Läs, kommentera och redigera samma dokument – samtidigt

Teams är utformat för alla slags grupper och har tagits fram med IT-avdelningen i åtanke, med enkla administrationsfunktioner för samarbete, möten, samtal och appar på ett och samma ställe.

Förenklat samarbete leder till kreativitet som i sin tur leder till produktivitet. Teams ser till att vi kan fokusera på de goda idéerna. Arbetet är lättillgängligt för rätt personer oavsett var vi befinner oss på ett tryggt och säkert sätt.

Möten, samtal och videosamverkan

Videokonferenser förenklar samarbetet och effektiviteten både i och utanför organisationen. Ring upp möten från en telefon eller anslut direkt i Teams.

Med Teams får du funktioner för tidsplanering, anteckningar, skrivbordsdelning, filuppladdning och chattmeddelanden. Teams fungerar också för vanliga samtal.

Med bara en knapptryckning kan du utvidga Microsoft Teams till alla mötesplatser med Microsoft Teams Rooms från Logitech, Creston, Polycom, Lenovo, HP och Yealink. 

Kommunikation och mobilitet

Teams möjliggör kommunikation i teamet med personliga chattar, gruppchattar, organiserade kanaler och samtal var man än befinner sig. Medarbetare får enkelt tillgång till de resurser de behöver. 

Säkerhet och efterlevnad

  • Skydda dina data med hjälp av inbyggda avancerade säkerhetsfunktioner
  • Uppfyll efterlevnadskrav med stöd för 42 föreskrifter
  • Hantera Teams enkelt med de kontroller och på den nivå du behöver

Med Teams får du avancerade säkerhetskontroller, t.ex. dataförlustskydd, informationsbarriärer, kvarhållningsprinciper, eDiscovery, bevarande av juridiska skäl och mycket mer. Med hjälp av efterlevnadsfunktionerna uppfyller du nationella, regionala och branschspecifika föreskrifter.

r

Skype for Business Online upphör år 2021

Den 31 juli 2021 går Skype for Business Online i ”pension” till förmån för Microsoft Teams. Redan från september 2019 slutar Microsoft att ansluta nya kunder till Skype for Business Online och erbjuder istället Teams. Är du nuvarande Skype for Business-kund är det dags att börja planera din migrering till Microsoft Teams. Vi hjälper er såklart hela vägen! Läs mer här. 

w

Kommunicera effektivare

Håll alla i teamet uppdaterade med gruppchatt, onlinemöten, samtal och webbkonferenser.

Starkare tillsammans

Samarbeta på filer med inbyggda Office 365-appar som Word, Excel, PowerPoint och SharePoint.
f

Anpassa arbetsytan

Lägg till dina Microsoft-favoritappar och tjänster från tredje part, och låt företaget röra sig framåt.
~

Håll teamet säkert

Du får heltäckande säkerhet, administrativ kontroll och efterlevnad – allt drivs av Office 365.

En vecka kvar – Are you ready for IT?

Nu är det bara en vecka kvar till eventet med K3 Nordic på HIVE i Örebro!  Det finns fortfarande möjlighet att anmäla sig. Get ready for IT!  K3 Nordic bjuder på en eftermiddag/kväll med massor av nyttig information om Microsoft 365 i allmänhet och Microsoft Teams i synnerhet. Välj om du vill vara...

Välkommen till HIVE i Örebro den 5 december

Skype dör – Are you ready for IT? K3 Nordic bjuder in till ett seminarium där vi berättar om Microsoft 365 och säkerhet samt går igenom fördelarna med Microsoft Teams.

Skype for Business Online upphör 2021

Microsoft har nu gått ut med att Skype for Business Online kommer att ”gå i pension” den 31 juli 2021. Efter slutdatumet kommer tjänsten inte längre vara tillgänglig men fram till dess sker inga förändringar för nuvarande kunder.

Stenkoll på Office 365? 

Fler och fler företag väljer att använda molntjänster i större utsträckning. I många fall startar det med att det är e-posten man vill få över till molnet, men det finns så mycket mer att dra nytta av.  I Office 365 finns alla Office-program, Exchange online (e-post), Skype for Business, OneDrive,...
Left Menu Icon