Chat with us, powered by LiveChat

Office 365

Office 365 erbjuder
olika licenspaket för att
kunna tillgodose ditt
företags affärsbehov.

Kontakta oss

Flexibilitet med Office 365

Fler och fler företag väljer att använda molntjänster i större utsträckning. I många fall startar det med att det är e-posten man vill få över till molnet, men det finns så mycket mer att dra nytta av.

I Office 365 finns alla Office-program, Exchange online (e-post), Teams, OneDrive, Power BI, CRM, Planner, Flow, Sway och mycket, mycket mer. Office 365 erbjuder olika licenspaket för att kunna tillgodose ditt företags affärsbehov.

Vi är utsedda till Europas bästa molntjänstleverantör under 2017. Office365 är bara början på din molnresa, med hjälp av oss tar du dig hela vägen.

E-post, Office, OneDrive, Teams

Skapa ditt bästa arbete med de klassiska Office-verktygen och håll dig uppdaterad genom att alltid ha senaste versionerna.

I Office 365 kombineras klassledande program som Excel och Outlook med kraftfulla molntjänster som OneDrive och Microsoft Teams, vilket ger alla möjlighet att skapa och dela var som helst på alla enheterLäs mer hos Microsoft.

Bland våra smarta länkar hittar du hjälp gällande konfigurering, installering och mycket mer för Office 365. 

Jämför Offce 365 med Microsoft 365

Här kan du jämföra Office 365 Business Premium med Microsoft 365 Business, Microsoft 365 E3 och Microsoft 365 E5.

Telefonilösning i Microsoft Teams med Cellip

Cellip gör det enkelt att ansluta telefoni till Microsoft Teams och få ett enda samarbetsverktyg för all sin kommunikation, vilket gör andra telefonlösningar överflödiga. Läs mer om Cellip här →

Skype for Business Online upphör år 2021

Den 31 juli 2021 går Skype for Business Online i ”pension” till förmån för Microsoft Teams. Redan från september 2019 slutar Microsoft att ansluta nya kunder till Skype for Business Online och erbjuder istället Teams.

Är du nuvarande Skype for Business-kund är det dags att börja planera din migrering till Microsoft Teams.

Vi hjälper er såklart hela vägen! Läs mer här. 

Left Menu Icon