Pickit

– 2-i-1-bildtjänst
– Säkrare än sökmotorer
– Snabbare än mappar
– Enklare än vanliga bildbanker

Pickit

Pickit är det mest nedladdade Microsoft Office-tillägget över hela världen

Pickit är en tjänst som hjälper företag att hantera och dela sina bilder i Office 365 och skapa effektiva presentationer på nolltid. Det är nu slut på det ständiga letandet efter rätt bilder och icke-tillåten nerladdning av bilder från webben. Med Pickit får alla anställda tillgång till era företagsunika bilder direkt i PowerPoint, Word och på webben.

Att lägga till Pickit till Office 365 säkerställer att företag och anställda kan få tillgång till företagets egna godkända bilder och brand-material. Användare kommer även åt ett obegränsat antal bilder, ikoner och illustrationer från Pickit som är GDPR-säkrade och helt fria att användas i vilken kanal som helst.

Pickit är en 2-i-1-bildtjänst för Office 365 som gör det möjligt för organisationer att lagra och dela företagsbilder för att enkelt nå ut till samtliga medarbetare på företaget. Till skillnad från traditionella mediabanker som byggdes med varumärkespoliser och chefer i åtanke, är Pickit utvecklad för slutanvändaren och finns tillgänglig där de redan arbetar: Office 365. Tillägget kommer med en komplett bildbank med utvalda foton, ikoner och clipart för Office-användaren som är helt fria och får användas obegränsat.

Integrerat med Office 365

Är det svårt att hitta rätt i företagets bildbank och krångligt att veta vilka bilder du får använda? Pickit finns tillgängligt direkt i PowerPoint och Word.

100% rättigheter

15% av bilderna du ser i presentationer och på webben är olagligt nedladdade. Med Pickit vet du alltid att 100% av dina bilder lagliga och kompatibla.

Rättvis modell för fotografen

Många fotografer får aldrig betalt för sina bilder som ofta används utan godkännande. Pickit ger alltid en del av vinsten tillbaka till fotograferna.