Licenser för skola

Vi hjälper er med rätt licenser för skolor och utbildning

Licenser för skola

Molntjänster och licenser för skola

Som auktoriserad återförsäljare av Adobe och Microsofts utbildningslicenser hjälper vi er med rätt licensering för era skolor. Vi på K3 Nordic är certifierade specialister gällande molntjänster och licenser för skola. Självklart hjälper vi även till med traditionella licensavtal. Allt du behöver för att komma igång är en giltig e-postadress till skolan.

Licensiering för skolor skiljer sig en del från företags licenshantering. Vi hjälper er att få precis de licenserna ni behöver till rätt pris, att de sätts upp på rätt sätt och att ni utnyttjar licensieringen optimalt. Vi hjälper er med allt från projektledning till installation och migrering.

Adobe för skola

Är er skola i behov av verktyg för att förenkla den administrativa vardagen?
Vill er skola kunna erbjuda era elever de allra senaste branschledande grafiska verktygen?

Läs mer om Adobe för skola

Behöver eleverna ett fullständigt Creative Cloud-paket eller räcker det med t.ex. Photoshop som enskild app? Behöver varje elev en egen licens eller är det mer fördelaktigt för er skola att licensiera datorerna i de olika klassrummen för flera användare? Behöver ni kanske kombinera dessa två alternativ?

Oavsett vilket behov er skola har så erbjuder Adobe sin produktportfölj till mycket förmånliga priser.

Kontakta oss på K3 Nordic – Vi hjälper er mer än gärna att svara på alla era frågor och hjälper er att hitta den perfekta lösningen för just er!

 

Office 365 för skola

Elever och lärare är berättigade till Office 365 for Education.

Läs mer om Office 365 för skola

Office 365 for Education innehåller Word, Excel, Power Point, OneNote, Microsoft Teams och ytterligare klassrumsverktyg. Allt du behöver för att komma igång med Office 365 för skola är en giltig e-postadress till skolan.

Vi på K3 Nordic är certifierade specialister på skollicensering både i molnet och för traditionella licensavtal.
Kontakta oss så hjälper vi er att komma igång idag! Vi hjälper er med allt från projektledning till installation och migrering.