TeamViewer

Kontrollera, hantera, övervaka och reparera datorer, mobila enheter, nätverksmaskiner med mera

TeamViewer

Fjärråtkomst och support

Kontrollera, hantera, övervaka och reparera datorer, mobila enheter, nätverksmaskiner med mera – oavsett var du är, när som helst.

Lösningar för en säker, uppkopplad arbetsplats

Teamviewers lösningar för fjärråtkomst och fjärrsupport erbjuder snabba och säkra enhetsanslutningar för alla. Genom tekniska innovationer och ett otroligt snabbt och säkert globalt nätverk gör TeamViewer världen till en mindre plats och krattar upp en väg mot en verkligt global arbetsplats.

Arbeta på distans med fjärrsupport

I steget mellan distansarbete och produktivt samarbete som en utspridd digital arbetsstyrka finns TeamViewer Remote Access and Support. Gör det möjligt för era team att koppla upp sig oavsett var de är, när som helst och på vilken enhet som helst.

Fjärrhantering av IT, inom din kontroll

Strömlinjeforma och automatisera rutinmässiga IT-uppgifter såsom övervakning, slutpunktsskydd, patchning och datasäkerhetskopiering för hela er infrastruktur med TeamViewer Remote Management — smidigt integrerad med TeamViewer.

Anslut och fjärrsupporta varje ”sak”

Gör en maskin eller ”sak” smart med omedelbar fjärranslutning och inbyggda fjärrsupportmöjligheter. Hantera, övervaka och kontrollera era IoT-enheter oavsett var du är med TeamViewer IoT.

TeamViewer för mobilt enhetsstöd

TeamViewer är världens första fjärrsupportteknik som medger skärmdelning på iOS-enheter från alla stationära och mobila enheter. Du kan även komma åt alla Android-enheter vilket gör oss till den ideala plattformen för att supporta anställda i ett BYOD eller större företag med alla möjliga typer av enheter för de anställda.

Förenklar distansarbetare – effektivt och säkert

 

  • Oroa dig inte för enhetskompatibilitet såsom anslutningar mellan Windows-, macOS- och Linux-maskiner.
  • Etablera en säker anslutning till din stationära dator med bara två klick. Arbeta med den snabbaste och mest tillförlitliga lösningen på marknaden.
  • Upplev fantastisk prestanda – även på låg bandbredd och nästan ingen laggtid på skärmuppdateringar.