Zoom

Håll kontakten med Zoom. Säker kommunikation, var du än är!

Zoom

Enkel kommunikation med stora som små möten online

Zoom samlar massor av team runt om i världen för att skapa en friktionsfri kommunikation i videomiljö. Zoom erbjuder en enkel, pålitlig och innovativ kommunikationsplattform som tillhandahåller videomöten, röstsamtal, webbseminarier och chatt på stationära datorer, telefoner, mobila enheter och konferensrumssystem.

Varför Zoom?

Zoom har förändrat hur företag runt om i världen samarbetar och kommunicerar. Zoom binder ihop allt du behöver till en enkel plattform – från 1:1 möten till stora konferenser och webbseminarier. Det är en friktionsfri videoupplevelse på dator, mobil och genom konferensverktyg. Med Zoom ser många företag en 85% ökning av videoanvändning, anställda blir snabbt mer produktiva och företaget spar pengar.

Möten

Onlinemöten; stora som små möten, utbildning eller support. Med Zoom finns alla möjligheter.

I

Webinar

Events, marknadsföring, webinar för utbildning eller anvisning. Visa upp ditt företag och era tjänster, live eller inspelat.

k

Konferensrum

I Zoom kan du bygga samarbetsrum eller olika konferensrum och ge tillträde till rätt deltagare.

Telefon

Förena telefon, chatrum, olika slags möten och video i en och samma plattform. Tillgängligt överallt.

w

Chat

Förenkla samarbetet för ditt team med Zoom Chat. Organisera kommunikationskaoset genom smarta chatfunktioner.

Ladda ner appen

Ladda ner Zoom mobilapp för iPhone eller Android.
Ladda ner Zoom-klienten för desktop.

  • Zoom Pro | För små företag

Upp till 100 mötesdeltagare med mötestid upp till 24 timmar. Administratörfunktioner, statistik, möjlighet att administrera användare och anpassningsbart personligt mötes-ID. 1GB molninspelning med möjlighet att köpa till extra utrymme.

  • Zoom Business | För små och medelstora företag

Funktioner från Pro + Upp till 300 mötesdeltagare, telefonsupport, anpassade mötes-URL:er, SSO-inloggning, anpassad branding.

  • Zoom Enterprise | För stora företag

Funktioner från Business + Upp till 500 mötesdeltagare (upp till 1 000 deltagare med Enterprise Plus). Obegränsad molnlagring för inspelningar.