K3 Nordic är återförsäljare av IT-tjänster så som programvarulicenser, supportavtal för hårdvara, molntjänster och rådgivning inom IT. Vi hjälper företag att förenkla sin vardag så att de enkelt skall kunna ägna sig åt sin huvudsakliga verksamhet, utan att behöva lägga onödiga resurser på sin IT-miljö. Hos oss arbetar idag 16 medarbetare, med ca 1000 företagskunder samt samarbetspartner hos många stora bolag. Företaget har sitt säte vid Örebro men jobbar mot hela Norden.

På K3 Nordic är relationerna i centrum, både internt och externt. Det är viktigt att alla ska trivas och må bra. Vi har ett inkluderande team som stödjer och sporrar varandra och en öppen kultur som präglar hela företaget. Vi stöttar varandra och arbetar enligt våra värdeord: Respekt, Utveckling, Samhörighet och Ansvar.

Om rollen 

Stimuleras du av att med hjälp av IT hjälpa människor till en enklare vardag? Vår verksamhet präglas av korta beslutsvägar och familjär stämning där alla hjälper varandra för att nå gemensam framgång. Vi befinner oss i en spännande fas där du kommer få en central roll i utvecklingen av vårt försäljningsarbete.

Vi genomgår ett strategiskt skifte med inriktning mot större kunder. Därför söker vi nu en Key Account Manager som kommer att fokusera på affärsutvecklingen mot större privata kunder och offentlig sektor.

I rollen har du ett processansvar gentemot större kunder samtidigt som du stöttar våra kunniga specialistsäljare vid behov. Du har ett försäljnings- och budgetansvar gentemot både befintliga och nya kunder för att öka K3 Nordics affärskraft. Vidare har du ett kommunikativt ansvar genom att koordinera interna processer inom organisationen och externt med samarbetspartners och kunder. Du får även möjlighet att medverka vid strategiska ledningsmöten med din expertis.

Vår kandidat 

Du drivs av att skapa resultat individuellt såväl som i team. Samtidigt som du håller fokus på målet finner du det långsiktiga relationsskapandet motiverande och skapar därigenom nya affärsmöjligheter. I ditt arbetssätt är du strukturerad, tydlig och anpassar kommunikationen efter situation. Vi ser även att du tar ansvar för dina åtaganden och är lösningsorienterad. Du får energi av mötet med människor, att hitta de bästa lösningarna för kunden och att själv vara med och påverka K3s och kundernas framgång.

Därutöver tror vi att du har:

·      Minst 5 års erfarenhet av tjänsteförsäljning

·      Tidigare erfarenhet av offentlig sektor

·      Erfarenhet av B2B försäljning

·      Erfarenhet av RFP-processer

·      Erfarenhet av molntjänster, gärna Microsoft

Du har körkort, en god verbal förmåga och uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift. Vi ser det även som meriterande om du har tidigare erfarenhet av licensförsäljning.

Ansökan  

I denna rekrytering samarbetar vi med Consensus. Din ansökan registrerar du på www.consensus.nu. så snart som möjligt, dock senaste den 22 oktober. Frågor besvaras av Alexander Wallnäs 072 – 600 64 48.  Välkommen in med din ansökan!