Molntekniker med blicken framåt och uppåt i molnen

Just nu befinner sig K3 Nordic i en spännande fas där du kommer få en viktig roll med stor möjlighet att påverka och utveckla ditt eget arbete. Stimuleras du av att hjälpa människor till en enklare vardag kommer du trivas och utvecklas i denna roll på K3 Nordic i Örebro.

Om tjänsten

Hos K3 Nordic i Örebro kommer du till ett inkluderande team med energi och framåtvilja som blir dina nya kollegor. I rollen igår det att hjälpa kunderna över från onprem-lösningar över till mer flexibla och lönsamma lösningar i molnet. Du kommer få arbeta med både externa kunder men också internt med teknisk rådgivning och support, både för enklare och mer komplexa ärenden. Du blir tidigt involverad i projekten och får följa processen fram till mål.

I molnteknikerns arbetsuppgifter och ansvar ingår bland annat:

  • Driva kundmigreringar till molntjänster
  • Sätta upp, övervaka och utveckla Iaas/Paas-lösningar
  • Sätta upp, övervaka och utveckla smarta identitethanteringslösningar
  • Driva utveckling av paketerade och skalbara tekniska lösningar inom klienthantering
  • Ansvara för utvalda delar av intern IT
  • Driva teknisk support både direkt mot slutkund och internt
  • Ansvara för egen kompetensutveckling.

Du ingår i en teknisk grupp med fyra kollegor och du har din närmaste chef i Örebro som finns närvarande nära dig. Du kommer ha stor frihet att styra över din tid med flextid och möjlighet att få arbeta hemifrån.

Vem är du?

Vi söker dig med tidigare arbetslivserfarenhet och kanske till och med en akademisk utbildning, eller liknande inom IT. Vi tror att du har erfarenhet som It/system-tekniker eller konsult. Men framförallt vill vi att du har ett brinnande intresse och engagemang för molnteknik och är sugen på att ta till dig nya kunskaper och gilla vara en viktig del i att utveckla K3’s affär.

Vi hoppas att du har erfarenhet av några av dessa områden: PowerShell, Identitietshantering (AD, Azure AD), Infrastruktur och virtualisering, Nätverk, Säkerhet inom infrastruktur, Windows Server, DevOps, Automatisering, Klienthantering, Microsofts molnprodukter (Azure O/M365).

Med ditt serviceinriktade, ansvarstagande och ödmjuka sätt är du den som kommer i mål med det du tänkt dig och lovat. Du gillar att vara nyfiken och ser problem som dyker upp på vägen som utmanande att lösa. Du gillar att ha ordning och reda runt dig och i ditt arbete och har insett att det är det bästa sättet. Med ditt kommunikativa sätt gillar du att arbeta i team där man sporrar och hjälper varandra till goda resultat.

Vi vill att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Om verksamheten

K3 Nordic AB är specialister inom programvarulicensavtal, molntjänster, supportavtal för hårdvara och rådgivning inom it.
Vi tar hand om företags inventering, övervakning och utveckling av programvarulicens- och supportavtal.

VI hjälper företag att förenkla sin vardag. Med en enklare vardag menar vi att företag ska kunna ägna sig åt sin huvudsakliga verksamhet, utan att behöva lägga onödiga resurser på sin it-miljö.
Bolaget har 20 medarbetare, ca 2000 företagskunder och arbetar med partners som Microsoft, HP, Fujitsu, Adobe, Cisco, Dell, Autodesk, Symantec, IBM och VMWare. Vi har arbetat inom IT i mer än 20 år.
På K3 sätter vi relationerna i centrum, både internt och externt. Det är viktigt att alla ska trivas och må bra. Vi är inkluderande team som stödjer och sporrar varandra, samtidigt som vi vet att balans i livet är viktigt. Våra värdeord Respekt, Ansvar, Utveckling och Samhörighet märks i vår vardag.