✔️Presenter mode

✔️Dynamic view

✔️View switcher

✔️Webinars

Under Microsoft Ignite har vi fått höra riktigt trevliga nyheter, framför allt gällande Teams. Vad sägs om PowerPoint live direkt i mötet, visa dina presentationer på ett snyggt och proffsigt sätt direkt i Teams i stället för att dela skärm.

Ett gäng andra smarta nyheter är Presenter mode, Dynamic view och View switcher som gör visningen under mötet riktigt bra. Med Presenter mode kan du välja hur du vill att din presentation ska visas. Dynamic View justerar automatiskt din vy och med View Switcher kan du själv styra hur du vill ha din layout.

?❤️??

Förutom att räcka upp handen för att få ordet i dina möten kan du även nu skicka reaktioner under mötet. Gillar du något som sägs kanske du vill slänga upp en tumme eller ge en applåd. Skicka ett hjärta till en fin kommentar eller visa att något som sägs är roligt med en skrattande emoji.

Webinars

Snart kan du hålla riktigt vassa webinars direkt i Teams för upp till 1 000 interaktiva deltagare och upp till 20 000 view-only. Lägg till en anpassad registreringssida och skicka automatiska bekräftelser till deltagare. Efter ditt webinar får du en deltagarrapport för att se vilka som deltog och hur länge de var med, bland annat.

? Vi ser verkligen fram emot alla dessa och alla andra spännande nyheter, vissa är redan tillgängliga och några kommer inom kort. Microsoft jobbar verkligen stenhårt för att underlätta för oss när vi nu i väldigt stor utsträckning jobbar hemifrån.

Klicka här för att läsa mer om nyheter i Teams.

 ? Skype for Business Online kommer att ”gå i pension” den 31 juli 2021. Är du nuvarande Skype for Business-kund är det hög tid att börja planera din migrering till Microsoft Teams. Vi hjälper er såklart hela vägen!