K3 Nordic – Ny partner till CloudBees

K3 Nordic AB, ledande återförsäljare av utvecklarverktyg över hela Norden, presenterar nu ett nytt partnerskap med CloudBees 

CloudBees erbjuder smidig och smart programvaruleverans till företag och tillhandahåller en branschledande DevOps-teknologiplattform. K3 Nordic valde CloudBees som samarbetspartner på grund av deras stora teknikerbjudande och breda kunskaper inom utvecklarverktyg.  

CloudBees-plattformen gör det möjligt för utvecklare att smidigt leverera sin mjukvara. Dessutom är den kraftfullt riskreducerande och ger riktigt bra efterlevnads- och styrningsmöjligheter. 

Genom partnerskapet med Cloudbees kommer K3 Nordic att förse utvecklarteam över hela Norden med verktyg för CI/CD, releaseorkestrering, analysverktyg, säkerhet och compliance. Tillsammans kan vi ett ekosystem för snabbare och säkrare mjukvaruleverans. 

Cloudbees-plattformen är ett bra sätt att öka utvecklingshastigheten för våra kunder. Med tanke på bristen på skickliga utvecklare i hela Norden i kombination med pressen som företag utsätts för att automatisera snabbt, minska tiden för att komma ut på marknaden och förbättra produktupplevelsen, erbjuder CloudBees de rätta verktygen för att stödja företagen i deras mjukvaruleverans-resa”, säger Nicklas Karlsson, Marknadschef på K3 Nordic.

CloudBees grundades 2010 och används av de ledande Fortune 100-företagen. CloudBees tillhandahåller också möjligheter för nordiska företag att hålla sig kompatibla och standardisera sina automatiserings- och DevOps-flöden, samtidigt som de snabbt förnyar och accelererar affärstillväxten i ett konkurrensutsatt marknadslandskap. 

“På K3 Nordic är vi glada över att växla upp vår verksamhet genom att samarbeta med CloudBees. Vi är imponerade av CloudBees plattform för automatisering av mjukvaruleveranser. Genom att samarbeta med CloudBees ser vi stora möjligheter att hjälpa våra kunder att förbättra deras arbetssätt”, säger Peter Kristoffersson, VD på K3 Nordic.  

Ytterligare resurser

Om K3 Nordic

K3 Nordic AB är specialister inom licenser, mjukvara, molntjänster, supportavtal för hårdvara och konsulttjänster inom it. K3 Nordic hjälper företag att förenkla sin vardag så att de kan ägna sig åt sin huvudverksamhet, utan att behöva investera onödiga resurser i sin it-miljö. 

Om CloudBees

CloudBees, leveransföretaget för programvaror, tillhandahåller branschens ledande DevOps-teknologiplattform. CloudBees gör det möjligt för utvecklare att fokusera på det de är bäst på – att bygga fantastisk programvara – samtidigt som de ger ledningen sinnesfrid med kraftfulla verktyg för riskreducering, efterlevnad och styrning. Används av många av Fortune 100. CloudBees hjälper tusentals företag att utnyttja kraften i kontinuerligt arbete och hittar den snabbaste vägen från en bra idé till fantastisk programvara – från bra kundupplevelser till att vara ett företag som verkligen förändrar liv. 

Med stöd av Matrix Partners, Lightspeed Venture Partners, Verizon Ventures, Delta-v CapitalGolub Capital och Unusual Ventures, grundades CloudBees 2010 av tidigare JBoss CTO Sacha Labourey och ett elitteam av kontinuerlig integration, kontinuerlig leverans och DevOps-proffs. Följ CloudBees på TwitterLinkedIn och Facebook. 

 

Mediakontakt

Nicklas Karlsson, Affärs- och marknadschef, K3 Nordic
nicklas.karlsson@k3nordic.com 
070-343 04 11