K3 Nordic har tillsammans med sin samarbetspartner NetClean paketerat en ny modern IT-helhetslösning för företag. Tjänsten består utav en så kallad fullt managerad tjänst där kunderna får en helhetslösning där allt från programvaror, support, proaktivt- och aktivt IT-skydd med mycket mera ingår. Det som sticker ut med denna paketering jämfört mot K3 Nordics andra tjänster är att NetCleans produkter ingår. Med denna lösning slipper du som företag eller organisation tänka på din IT. Tjänster erbjuder allt du kan tänkas behöva i ditt arbete. Allt sker smidigt och säkert genom våra molntjänster där vi finns ett samtal bort för hjälp. Vill du förutom att ha en sömfri IT också ta ställning, genom NetCleans produkter, sexuellt övergreppsmaterial på barn innehåll, där företaget visar på en hög moral så är detta paket för dig!

Vilka är NetClean och vad erbjuder de?

Förtutom att tjänsten proaktivt hittar och blockerar sexuellt övergreppsmaterial på barn så stärker den företagets varumärke genom tjänsten. Den skapar en gemensam och positiv företagspolicy som i sin tur skapar en god effekt för hela samhället.

K3 Workplace 365 är en paketering där du får en fullständig lösning som gynner dig och din organisation. Förutom en bra överskådlig kontroll för dig och företagets alla enheter så får du även ett totalt säkerhetspaket som håller din dator och skyddsvärd data säker. Tillsammans med detta så har du även K3 Nordics techteam i ryggen som hjälper dig med den vardagliga supporten men även övervakning om något skulle bryta den skyddsåtgärd vi har satt upp tillsammans med er.

Ni får en total säkerhetslösning som skyddar er verksamhet från IT hot. K3 Nordics techteam sätter upp skydd med intelligent övervakning i er verksamhet. Därefter ser vi till att mjukvaran alltid är uppdaterad och ständigt säkerhetskopierar er data om något skulle hända er verksamhet, vid exempelvis misstag där data förloras. Utöver det så sker även en årlig genomgång av er säkerhetsstatus där vi ser över förbättringsåtgärder för att skydda er organisation mot hot.

Med mjukvarans intelligens och vår kunskap får ni det perfekta skyddet och smidigheten som sparar tid och huvudvärk för er verksamhet. Vi kommer som tidigare nämnt analysera er säkerhet och komma med förslag på hur ni kan förbättra den för att hålla er verksamhet och skydd i toppskick. Vi övervakar även där vi kommer larma er om något hot utgörs mot er organisation samtidigt som vi omedelbart startar vårt åtgärdsprotokoll.

Varje användare får en Microsoft 365 Business Premium licens. Med program som bland annat:

  • Word
  • Excel
  • Power Point
  • Outlook
  • Exchange
  • Microsoft Teams
  • OneDrive

Uppsättning av programvaran med licens ingår.

Få en säker IT-miljö och en säker organisation med K3 Workplace 365 med NetClean för 449 kr/mån