Stort kliv in i framtiden: Vår satsning på DevSecOps inom publika molntjänster – K3 Cloud 

 

I en digital värld där teknikutvecklingen accelererar, är vi stolta över att tillkännage att K3 Nordic nu tar ett avgörande steg in i på ny spännande mark. Med en väletablerad position på IT-marknaden riktar vi nu blicken mot framtiden med vår senaste satsning: DevSecOps inom publika molntjänster som Azure, GCP och AWS. 

K3 Nordic tar nu ett stort steg för att kunna erbjuda en komplett portfölj av tjänster inom IT, säger Peter Kristoffersson, VD. 

Vi rekryterar och bygger nu ett dedikerat team som kommer att driva denna satsning. Teamet kommer att bestå av erfarna och innovativa ledare, arkitekter, utvecklare och säkerhetsexperter. Vårt mål är att inte bara följa utvecklingen utan att vara med och forma den. Vi vill skapa kreativa lösningar som inte bara svarar på dagens utmaningar utan att förutse och forma morgondagens digitala vardag. 

Med vårt fokus på de ledande molnplattformarna som Azure, GCP och AWS, är vi inställda på att erbjuda skräddarsydda och skalbara tjänster för våra kunder. Vi tror att genom att utnyttja kraften i dessa molnplattformar kan vi erbjuda innovativa, effektiva och säkra lösningar som driver våra kunders affärer framåt. 

K3 Nordic är mycket entusiastiska över satsningen på detta nya affärsområde. Det kommer att vara en katalysator för både för oss och våra kunder, och vi ser fram emot att tillsammans forma framtiden för molnteknik och säkerhet. 

Under 2023 växte vårt team med 16 nya kollegor i och med förvärvet av PS Support. Med denna nya satsning skapar vi ett fundament för fortsatt tillväxt, samtidigt som vi blir både starkare och bredare i vår leverans, kommenterar Peter Kristoffersson. 

Håll ögonen öppna och följ oss i social media, för regelbundna uppdateringar när vi fortsätter att bygga och utveckla vårt team och våra tjänster.  

Vi är på en spännande resa, vill du vara en del av den? 

Tillsammans är vi inte bara förberedda för framtiden; vi skapar den.