Adobe Stock

Lättaste vägen till 40 miljoner stockfotos. Snabbt, enkelt och prisvärt.
Nedan listar vi 7 anledningar varför du ska välja Adobe Stock.

 1. Snabbt och stressfritt
  När du arbetar med din kunds projekt och du är osäker på vilken bild du eller din kund kommer att använda i designen kan du enkelt och smidigt ladda ner en “preview” av bilden och göra klart designen. Om din klient godkänner designen hämtar du bara hem den högupplösta bilden och automatiskt ersätts din preview-bild till den högupplösta och royaltyfria bilden.En bra stocklösning kommer göra att du spar tid och snabbare hittar vad du letar efter.  Spar du tid så spar du oftast också pengar.
 2. Större valmöjlighet
  Förbetalda stockfotolösningar är en marknad som växer kraftigt, vilket innebär att aktörerna måste ha ett brett urval av kategorier och bilder för att kunna konkurrera. Adobe har idag cirka 40 miljoner bilder i sitt bibliotek vilket gör det sannolikt att du kommer hitta vad du söker.
 3. Fängslade bilder
  Du kan enkelt söka efter foton som bygger på ett koncept, känslor eller tema. Du kan även hitta människor som utför en speciell aktivitet eller enkla enskilda objekt som är klara för användning. Samtliga bilder är av väldigt hög bildkvalité och från några av de bästa fotograferna och digitala designers.
 4. Tillgång till vektorgrafik och illustrationer
  Adobe erbjuder även vektorgrafik och illustrationer. Illustrerad grafik kan ge ett unikt utseende och känsla. Vektorgrafik avser grafik som är handgjord i ett verktyg såsom Adobe Illustrator. Eftersom de existerar som matematiska renderingar kan de utökas till valfri storlek och manipuleras i ett vektorgrafikprogram såsom Adobe Illustrator.
 5. Tydlig licensform
  En svårighet i att vara designer är alla lagar kring upphovsrätt, restriktioner och licenser. Du måste alltid läsa det finstilta för varje foto du önskar använda. Den problematiken behöver du inte bry dig om när du använder Adobe Stock där alla bilder är klara att använda och royaltyfria. Licensavtalet är detsamma för samtliga bilder i den valda kategorin.
 6. Effektiv sökfunktion
  Adobe har personal som arbetar med att märka bilderna med sökord så resultaten blir väldigt exakta.
 7. Priset
  Adobe erbjuder en betydligt lägre prisbild än liknande konkurrerande tjänster.

/Nicklas