Idag berättar vår HR-ansvarig Ann-Christine om hur hon arbetar med rekrytering på K3 Nordic.

Jag har arbetat som HR-ansvarig hos K3 Nordic i drygt tre år. Ett spännande jobb där jag dagligen möter fantastiska människor! En viktig del i mitt jobb är självklart rekrytering. Möten med människor där jag bedömer om vi är rätt arbetsplats för just den här personen. Just nu är jag inne i en intensiv rekryteringsfas till vår grupp som arbetar med supportavtalsförsäljning.

Under intervjuerna letar jag efter drivet, ansvaret och ”blicken”. Vad brinner just den här personen för? K3 Nordic är ett dynamiskt säljbolag där förändringar är en del av vår vardag. Älskar den här personen den miljön? Kan vi utvecklas tillsammans? Viktiga inslag i vår vardag är våra värdeord: Respekt, Utveckling, Samhörighet och Ansvar. Har vi dessa värderingar gemensamt?

K3 Nordic har påbörjat en resa som handlar om Affärsmannaskap – har vi och kandidaten lika syn på det? Idag har vi ett aktivitetsbaserat flexkontor dvs som säljare har du ingen bestämd plats. När du kommer på morgonen väljer du en plats i den miljö som passar dig och dina arbetsuppgifter just idag. En tempofylld miljö med ståbord och bakgrundsmusik, en något mer klassisk miljö eller en lugn miljö där fokus och koncentration är i blickpunkten. Kommer den här kandidaten att trivas och triggas av det? Frågorna är många! Mina möten med kandidaterna är så gott som alltid oerhört intressanta och givande! Jag lär mig alltid något nytt. Att kandidaten ska passa tjänsten och K3 Nordic och att K3 Nordic och tjänsten ska passa kandidaten är lika viktiga i vågskålen!

// Ann-Christine Lundin