Bygg ut din it-miljö – Skala efter behov, betala för det du använder – Skydda dina data

Är det dags att skrota den gamla serverns där hemma på kontoret? Och står du i startgroparna att välja lösning?

Som Microsoft Partner vill pusha för Microsofts hybridlösning Azure.  Nedan hittar du de tre tyngsta fördelarna hur du kapar kostnader och blir ett snabbare företag.

Azure – så kapar du driftkostnader

1. Bygg ut din it-miljö

Vissa molnleverantörer tvingar dig att välja mellan ditt eget datacenter och molnet. Det gör inte Azure, som i stället lätt integreras i din befintliga IT-miljö via ett stort nätverk av säkra privata anslutningar, hybridlösningar för databas och lagring, samt datahemvist och kryptering så att dina resurser är kvar precis där de ska vara. Och med Azure Stack kan du överföra Azure-modellen med programutveckling och distribution till ditt datacenter. Azures hybridmolnlösning ger dig det bästa av två världar: fler it-alternativ, mindre krångel och lägre kostnader. Det är därför det är en av de bästa molnbearbetningstjänsterna (följ gärna länken och läs vad molnbearbetningstjänster är om du inte har koll) som finns.

2. Skala efter behov, betala för det du använder

Med Azures tjänster där du betalar per användning kan du snabbt skala upp eller ned efter behov och bara betala för det du använder. Debitering per minut och en föresats att anpassa priserna efter konkurrenterna för populära infrastrukturtjänster som databearbetning, lagring och bandbredd innebär att du alltid får oslagbara priser för prestanda.

3. Skydda dina data

Vi vet att en del organisationer fortfarande känner sig tveksamma inför molnet. Därför har Microsoft beslutat sig för att som ledande inom branschen åta sig att skydda sekretessen för dina data. Vi är den första molnleverantör som erkänts av EU:s dataskyddsmyndigheter för vårt åtagande att följa EU:s stränga sekretesslagar. Microsoft var också den första större molnleverantör som antog den nya internationella standarden för molnsekretess, ISO 27018.