Det har nog inte undgått någon vid detta laget att Microsoft har tagit fram den ultimata medarbetaren för din framtida arbetsresa. Vi på K3 Nordic är därför glada att kunna vara en del på Microsoft spännande resa med AI-verktyget — lanseringen av Microsoft Copilot.

Microsoft Copilot, som är sömlöst integrerat i applikationer såsom Teams och Excel, utnyttjar artificiell intelligens för att radikalt förändra ditt dagliga arbete genom att omvandla det till en dynamisk källa till effektivitet och kreativitet. Denna innovativa lösning fungerar som din nära medarbetare, vilken smidigt överbryggar klyftan mellan tankar och faktiska åtgärder, samtidigt som den håller datasäkerhet och personlig integritet som sina högsta prioriteringar. Genom att dra nytta av AI:s kraft kan Copilot hjälpa dig att optimera dina arbetsflöden, vilket frigör värdefull tid och resurser så att du kan fokusera mer på kreativitet och innovation.

Vi på K3 Nordic, din Microsoft-partner, är exalterade över att välkomna dig till denna nya era av produktivitet. Tillsammans kan vi utforska hur Microsoft Copilot kan transformera ditt arbete och hjälpa dig att uppnå dina mål med större effektivitet. Ta steget in i framtiden med oss och upplev hur det är att arbeta i en värld där teknologi och mänskligt geni möts för att skapa extraordinära resultat.

  K3 Nordic hjälper dig hela vägen — från början till slut

  Steg 1: Get Microsoft AI ready

  Analys

  Rapport

  Genomgång av rekommendation

  Pris: 5995:-

  Steg 2: Copilot för M365

  Licens

  Pris: 3978:-

  Steg 3: Vidareutbildning

  Expertis i vidareutbildning inom Copilot för Microsoft 365 anpassat efter din IT-miljö

  Offert

  Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig?

  Kontakta Peter Kristoffersson,

  VD på K3 Nordic

   

  Vill du diskutera Copilot eller komma i kontakt med oss på K3 Nordic?

  Kontakta mig, Peter Kristoffersson, via min mejl peter.kristoffersson@k3nordic.com så hjälper jag dig vidare!