Dropbox är ett modernt verktyg som hjälper dig att hålla reda på alla dina filer, underlättar samarbete och ger dig mer utrymme på dina enheter. Allt på samma ställe, tillgängligt överallt.

Dropbox hjälper både företag och privatpersoner med filhantering. Hämta dina filer från en dator, telefon eller surfplatta. Ändringar du gör på en enhet kommer automatiskt att synka över alla enheter så att du kan komma åt dem när som helst och var som helst.

Med en säker och sofistikerad infrastruktur med flera lager av skydd kan du känna dig trygg. Du styr själv vem som har åtkomst till dina filer. Dina filer är säkra i molnlagringen och är säkerhetskopierade flera gånger om.

SAMARBETE

Dela filer med kollegor och samarbeta i presentationer eller andra dokument. Du kan även snabbt dela en kopia av ditt arbete med andra, även om de inte har något Dropbox-konto.

Delade mappar är det bästa sättet att samarbeta med Dropbox. När du väljer att dela en mapp kommer innehållet att vara tillgängligt för de användare du har bjudit in. Mappen visas i den inbjudna användarens Dropbox, precis som i din. Medlemmar i en delad mapp kan redigera och komma åt samma filer. Ni håller er synkade och slipper maila det senaste uppdaterade dokumentet fram och tillbaka.

SPARA UTRYMME

Med Dropbox väljer du enkelt vad som ska synkas till din enhet just nu. Detta gör att du kan spara mycket hårddiskutrymme. När du öppnar en fil kommer den automatiskt att synkas till din hårddisk – men bara när du behöver den.

Med Dropboxklienten installerad kommer du åt filer och mappar som du har synkat lokalt till ditt Dropbox-konto, även när du inte har någon internetuppkoppling. När du är online igen kommer alla dina filer och mappar att synkas automatiskt.

ÅTERSTÄLL DINA FILER

Om du skulle ta bort eller uppdatera dina filer av misstag är det ingen katastrof. Du kan återställa borttagna filer och tidigare arbete med filåterställning och versionshistorik. I standardutförandet säkerhetskopierar Dropbox alla dina filer inklusive tidigare versioner i 30 dagar. För Dropbox Business-användare gäller 120 dagar.

TAPPAT BORT ELLER BLIVIT BESTULEN PÅ DIN ENHET?

Med funktionen fjärradering kan du ta bort data från din förlorade enhet. Dina filer är alltid säkra på dropbox.com och du kan välja om du vill synka dem på en ny enhet.

Vi hjälper dig gärna att välja rätt Dropbox för dina behov.

Kontakta oss

Tina Viitala Joelsson

Marknadsassistent
tina.viitala@k3nordic.com

Left Menu Icon