Just nu finns det tillgängliga konsulter

Vi är specialiserade inom IT för små till stora företag där vi erbjuder en rad olika tjänster som kan hjälpa företag att nå sina mål. Låt inte tekniken sätta stopp för er utveckling. Vi har just nu lediga tillgängliga konsulter som kan hjälpa er med era tekniska utmaningar.

Vi på K3 Nordic har en passion för teknik och har många års erfarenhet av att hjälpa företag att optimera sina tekniska lösningar. Vårt team av tekniska experter har expertis inom Microsoft 365 och jobbar inom delar som t.ex.

  • Identitets- och åtkomsthantering
  • Säkerhet och efterlevnad
  • Samarbete och kommunikation
  • Samt mobilitet och enhetshantering.

Vi är specialiserade på att hantera och konfigurera tjänster i Microsoft 365, inklusive Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive for Business och Microsoft Teams. Vi kan också hjälpa er att implementera säkerhetsåtgärder för att skydda mot hot och missbruk, samt hantera backup och återställning av data i Microsoft 365.

Vi är stolta över att erbjuda en högkvalitativ service som är skräddarsydd för att möta de unika behoven hos varje kund. Oavsett om du har ett litet eller stort företag kan vi hjälpa dig att ta din teknik till nästa nivå.

Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa ditt företag att växa och nå sin fulla potential. Vårt team av tekniska experter står redo att hjälpa dig med alla dina tekniska behov. 

 

Kontakta mig för att få reda på mer eller boka konsulter

Sid Thomas
Team Lead – Support & Cloud Services
019-36 80 288
sid.thomas@k3nordic.com