Pickit är en 2-i-1-bildtjänst för Office 365 som gör det möjligt för organisationer att lagra och dela företagsbilder för att enkelt nå ut till samtliga medarbetare på företaget.

Till skillnad från traditionella mediabanker som byggdes med varumärkespoliser och chefer i åtanke, är Pickit utvecklad för slutanvändaren och finns tillgänglig där de redan arbetar: Office 365.

Tillägget kommer med en komplett bildbank med utvalda foton, ikoner och clipart för Office-användaren som är helt fria och får användas obegränsat.

Att lägga till Pickit till Office 365 säkerställer att företag och anställda kan få tillgång till företagets egna godkända bilder och brand-material.

Användare kommer även åt ett obegränsat antal bilder, ikoner och illustrationer från Pickit som är GDPR-säkrade och helt fria att användas i vilken kanal som helst.

Webinar den 24 maj

Den 24 maj kl. 13.30 håller Pickit ett unikt webinar för K3 Nordic där du är välkommen att ta del av information kring lagar och regler för bildanvändande, presentationer i PowerPoint och hur Pickit ser till att företagets bildhantering blir väldigt smidigt för alla anställda.

  • Vilka lagar gäller kring att använda bilder från exempelvis Google?
  • Hur gör man en bra PowerPoint-presentation?
  • Hur löser Pickit dessa problem?

Anmäl dig via formuläret nedan.

Du får ett mail skickat till dig med information om hur du ser webinariet.