Nu är K3 Nordic partner till TeamViewer – Världens främsta fjärrdatorverktyg, det enda verktyg du behöver för att ha alla dina datorer, servrar och enheter i din hand.

TeamViewer hjälper dig att fjärransluta till stationära datorer, mobila enheter och IoT-enheter, oavsett var du är. Med över 400 000 nedladdningar varje dag och över 1,7 miljarder registrerade TeamViewer-ID står det klart att det är världens mest omtyckta fjärrdatorverktyg med världens största och snabbaste fjärranslutningsnätverk.

Good things happen when people get together

Genom tekniska innovationer och ett otroligt snabbt och säkert globalt nätverk gör TeamViewer världen till en mindre plats och krattar upp en väg mot en global arbetsplats. Avstånd och tid är inget hinder – Det blir som att sitta bredvid din kund eller kollega och erbjuda den hjälp de behöver, i det ögonblick de behöver den. Bra saker händer när människor jobbar tillsammans.

Säkerhet

TeamViewer sätter sina kunder och deras klienter i första rummet när det gäller säkerhet. Dessutom har man ett Trust Center som tillhandahåller ytterligare säkerhets- och efterlevnadsinformation.

Flexibla licenser

Oavsett vilken licens du väljer för ditt företag blir du inte låst där. Behöver du lägga till extra kanaler eller anpassa en företagslicens finns konfigurationsalternativ för att möta dina behov. Här kan du se de olika licensalternativen. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt licens för just ditt företag.

Läs mer om TeamViewer här.

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kontakta oss

Tina Viitala Joelsson

Marknadsassistent
tina.viitala@k3nordic.com