1 november tillträdde Peter Kristoffersson som ny vd för it-företaget K3 Nordic AB i Örebro.

K3 Nordic AB är specialister inom programvarulicensavtal, molntjänster, supportavtal för hårdvara och rådgivning inom it. Företaget tar hand om företags inventering, övervakning och utveckling av programvarulicens- och supportavtal. K3 Nordic AB omsätter ca 100 mkr och har 20 anställda.

Peter är välkänd inom koncernen då han även är vd för systerbolaget K3 Travel AB som driver Hotel Express. Det blir promenadavstånd för Peter då Hotel Express finns i lokaler endast ett stenkast från K3 Nordic.

Peter är spänd på sitt nya uppdrag och tycker att det ska bli riktigt roligt med nya utmaningar.

– K3 Nordic är ett framgångsrikt och väletablerat företag med spetskompetens inom viktiga områden. Vi är samtidigt lagom stora så att vi snabbt och enkelt kan anpassa oss och utvecklas. Det kommer att bli en spännande resa att utveckla bolaget tillsammans med alla skickliga medarbetare.

Nicklas Karlsson, Business and Market manager, ser fram emot att jobba tillsammans med Peter och uppskattar hans framåtanda och engagemang.

– Peter känns helt rätt som ny vd för K3 Nordic. Han har gjort ett väldigt bra arbete som vd för vårt systerbolag K3 Travel och på så vis har han även en bra insikt i vår organisation, hur vi fungerar och vart vi är på väg. Hans driv och framåtanda kommer att vara en stor tillgång för oss och jag ser fram emot att samarbeta med Peter för att fortsätta föra K3 Nordic framåt.

Håkan Svanberg, ägare, ser fram emot ökad tillväxt och utveckling av bolaget.

– Jag ser fram emot att K3 Nordic tar nästa steg i sin utveckling. I koncernen finns dessutom två andra it-bolag; Creative Tools och Northway Partners. Vår ambition för framtiden är att skapa ännu större värde för våra kunder genom en samarbetande grupp av starka it-bolag.

 

Kontakta gärna Peter Kristoffersson
Telefon: 070-412 77 32