Vill du på två minuter analysera din affärsdata? Är ditt företag lönsamt eller inte? Tittar du på rätt siffror eller är det den klassiska äpple och päron- varianten?

Vill du kunna analysera siffror utan att behöva göra avancerade formler eller lägga ner timmar på konsulter som gör det åt dig? I Power BI sätter du ihop dina egna dashboards och rapporter direkt i Excel och Office 365.

Varför ska du gissa och riskera att missa? Med Power BI (BI = Business Intelligence) samlar du ditt företags försäljningsdata på ett och samma ställe och blir en analys-ninja som aldrig missar en siffra. Tänk om vd på nästa styrelsemöte kan visa upp en dashboard med era viktigaste siffror. Hela företaget kan i realtid följa hur det går i sin egna dashboard nerbrutet per avdelning eller på hela företaget.

Vi frågade Therese som är en ny användare och administratör av systemet. Vad är de tre bästa sakerna med med Power BI, tycker du?
1. Kort inlärningsprocess. Som användare kommer jag igång direkt. 
2. Filtreringsfunktioner. Lätt att göra urval och filtrera siffror.
3. Mer begripligt än Excel för slutanvändaren. Ingen kommentar behövs här. 

Varför ska man ha Power BI?

  • Ökad flexibilitet
  • Bättre stöd för ad hoc-analyser och rapporter
  • Kortare ledtider
  • Framförallt kostnadseffektivt

Letar du efter ett system som är både effektivt och lätt att hela organisationen kan hantera det och som gör det möjligt att vara helt mobil? Då är Power BI lösningen för dig!